nu är det dags för fredagsmys!

sitter här i soffan, Sonny har åkt, vart säger jag inte.. heheh..  men japp, igår hade vi riktigt trevligt faktiskt.. först gick vi i knalleland, han köpte en parfym och vi åt lite. sen drog vi hem till mig, drack lite kaffe och snackade allmänt.. sen så var det dags för mig att göra mig i ordning lite då vi skulle ut på krogen lite. 

Väl i stan så träffade vi fina Sandra, och drog till brännan. satt där och tjötade, åt lite klyftpotatis med bearnaise & vitlökssås.. omnomnom!! ( vi var lite hungriga ) drack lite cider och en murrans special (en drink).. sen runt elva snåret drog Sandra för hon skulle upp astidigt idag och tvätta lite. men jag och Sonny stannade en timma till ungefär.. sen drog vi hem till mig och pratade lite och la oss. jag var uppe halva natten ungefär, för jag var inte så trött.. somnade la runt halv 4 eller nått.. Men det var en riktig toppen kväll, och det var jäkligt skönt att inte dricka sig full kan jag ju säga. 

snart ska jag ta på mig lite kläder och trippa ner till ica där jag ska köpa mig en sallad och sen bege mig hem till Sandra.. tänkte att vi kanske ska dra ut lite, men vi får väl se vad som händer.. känner inte för att spendera alldeles för mycket pengar på sånt. men går faktiskt att dra ut utan pengar också ;) jag slösade bara 84 kr igår, så rätt billigt! 

men nu ska jag inte sitta här och tjöta, bättre att jag gör i ordning mig lite så att jag inte kommer till Sandra för sent :) Kanonkväll igår och kanonkväll ikväll, låter bra!

I'll be back. xoxo

Torsdag = tokigheter

Så var det den 26e januari nu då, börjar allt närma sig vår nu.. haha ( önska kan man ju alltid ) , ligger fortfarande snö på marken och jag hurrar inte.. för jag vill ha VÅÅÅÅR, SOMMAR OCH VÄÄÄÄRME nu! 

kollade nyss på en film som heter " Prayers for Bobby " en verklighetsbaserad film, den var så jävla bra.. så ni som inte har sett den BÖR se den.. 
Kan faktiskt inte fatta att det finns såna människor i världen.. det är ju dem som lever i en synd som vill bota sina barn, det är fan som att bota att man vore vänsterhänt istället för högerhänt. usch
Ja om ni vill veta vad jag pratar om så borde ni se den, kolla trailern först om ni är smånyfikna innan ni vill se filmen.. för jag tänker inte avslöja något mer i alla fall, då blir de bara spoiler.. och inge kul för er att se. haha!

men i alla fall, ska träffa min käre vän Sonny om ca en timma. Han kommer to the big city Borås... WOW! som om han inte hade vart här förut.. haha.. hade vart lite roligare kanske, men nu är det ju så att han faktiskt nästan är här varje dag ändå.. och snart flyttar han hit också, från lilla hålan Ulricehamn! så de ska bli skoj! :D 
Vi tar väl en kaffe sen eller nått, och tjötar.. äta något också kanske.. de får man inte glömma. 

Sen lite senare idag drar vi nog ut en liten sväng, då jag inte ska slösa onödiga pengar på krogen. Utan ta det rätt chill faktiskt. Men de blir nog trevligt för det senaste har vi bara druckit kaffe typ. 

nä nu måste jag göra mig i ordning lite, ligger fortfarande i sängen.. det är ju så sköööönt under täcket, och så kallt utanpå..

I'll be back. xoxo!


så varmt innanför men så kallt utanför..

Fina vänner!

hellu.. var ju i fredags jag bloggade ju, sent på kvällen/natten, haha och liiiiite onykter var man ju, men inte mycket alls kan jag medge. 

I lördags när jag vaknade blev det lite mys med min gosiga brorson och sen så åkte jag till min mor, där jag spenderade tid med några fina vänner. Vi drack vin, tjötade, spelade och lyssnade på en jävla massa musik.. och jag dansade & sjöng (fick det som uppdrag på spelet).. Vlora och Sophia spelade in det, haha och det vill ni inte se, hade en tanke att lägga upp det på bloggen. men så blir det fan inte! Ser skit fult ut. HAHAH! 
Men vi hade sjukt roligt, Sophia & Vlora var inte så dåligt fulla heller kan jag medge.. första gången jag fick se dem fulla, men vi hade jäkligt kul och det måste verkligen göras om!!!

Jag måste citera min syster lite, "Jag må kanske inte ha ett bra jobb eller en perfekt utbildning.. Men har kommit underfund med att sålänge man har bra människor, underbara vänner, pojkvän och familj runt sig så kan man skatta sig lycklig. Och det är precis vad jag är! LYCKLIG! ♥" ,
Det stämmer så jäkla bra in på mig också (förutom pojkvännen), jag känner att jag kan inte vara i bättre omkrets än vad jag just nu är.. bättre människor får man leta efter.. Ni vet vilka ni är!


Fina vänner, vin och spel!


fredagspub

har nyss kommit hem från jobbet, hade såkallad "fredagspub" där ikväll, det var trevligt.. lite cider, tjöta, och musik quiz, måste säga att nivån på hur kul det var ligger nog lite över hur kul det var på julfesten, det funkade faktiskt.. men julfesten var lite mer lame då det fanns lite mer yta och folk var överallt.. ikväll var folket lite mer ihop och då kunde man snacka lite mer och så.. efter puben ikväll var det la meningen att man skulle dra ut, men kan ju berätta då att jag glömde mitt id kort hemma så var tvungen att åka hem, men sen så kände jag inte så mycket för att dra ner på stan ändå. Rätt skönt att slippa komma hem helt odräglig från krogen för en gång skull, sen så har vi ju nattgäster här i natt, och min bror ska upp rätt tidigt imorgon då han ska jobba, så lite snäll mot honom får man ju ändå vara. 

och imorgon ska jag ändå dricka lite vin med några vänner från Svenljunga, så varför ändå inte ta de lite lugnt ikväll? tar kanske något lätt och äta och sen kollar på en film eller nått istället. låter mycket mer frestande nu, menar om man ändå ska dricka lite imorgon och sen ska jag ändå ut nästa torsdag, varför slösa dåliga pengar ikväll istället för att spara? Spara tycker jag låter som en fin fin idé faktiskt

det låter faktiskt mycket bättre också att sitta och snacka med snygga killar på internet än att träffa odrägliga killar på krogen.. haha!

fan just det, bilder från universeum har jag helt glömt av.. ni bryr er säkert inte om det längre heller.. men om jag orkar någon dag så KOMMER det att komma upp. 

men nu ska jag inte sitta här och tjöta, blir bara långtråkigt. 

xoxo!!

Underbar helg

Hejdå Falun, Sanna och Zion.. kommer att sakna er sååå mycket!

har haft en helt underbar helg faktiskt, falun är ju så mysigt. 
Ska berätta hela helgen nu tänkte jag, så sätt er skönt så ni kan läsa!

I fredags när jag kom dit så träffades vi helt random på ica faktiskt, jag skulle in dit för att köpa en tandborste eftersom jag glömde min hemma, sedan for vi hem till dem, lagade lite mat, tjatade, jag beställde min hemresa också, sedan kom Sannas morbror för att hämta upp Zion, och då var vi själva helt plötsligt och kollade på lite kort och lite så.. sen så tänkte vi att vi kanske ska ta och dra ut! ja, en skit bra idé tyckte vi, så vi gjorde i ordning oss lite, drack cider och groggar, spelade "jag har aldrig" och blev lite lulliga.

Sedan var det dags för oss att dra oss mot stan klockan var väl sådär 23, vi tog ut pengar och drog till krogen. Väl på krogen så ställde vi oss vid baren tog en shott.. eller två.. och där stod vi HELA kvällen/natten, som var ungefär en timma.. haha, och vid baren mötte vi några killar som bjöd, bjöd och bjöd.. dem fick inte riktigt nog utav att bjuda.. jag hade visst beställt en röd drink som bestod utav krossad is och massa sprit eller nått, för efter den kommer jag inte ihåg ett skit..
men sen när vi skulle gå ut och röka efter en timma, så tyckte vakterna att vi borde gå hem istället, så då gjorde vi det. hahaha.. detta berättade Sanna för mig efterom att jag fick blackout.. måste säga att det var GÖR längesen jag fick det.. men ja, vi hade i alla fall kul så länge de varade, de jag minns! ;) haha.. 

I lördags var vi helt borta, aströtta och ja usch.. vaknade ungefär vid 9 på morgonen la oss i soffan med täcke och allt och kollade på Skilda Världar hela dagen inprincip.. och där fick jag några timmars sömn lite då och då också.. mycket skönt. Vi beställde pizza vid 12 också, och det var ungefär det godaste vi ätit på länge tyckte vi.. haha.. Senare mot kvällsfronten så tvingade vi oss till affären för att köpa ingridienser till tacogratäng, mums! så de lagade vi sådär 20 på kvällen. sen kollade vi vidare på några filmer och vräkte i oss lite chips också. - Så det var en riktig slappdag!

I söndags kände vi att det inte riktigt var slut på slappandet, så vi satte oss och kollade på lite mer film, åt rester från tacogratängen, Sanna städade i ordning lite och jag kollade klart på ett avsnitt av gossip girl. sedan kom Zion hem också, och han skulle gå och lägga sig. Så jag och Sanna kollade på Bert och Sandor/Ida. För att sedan bege oss mot sängen och sova. 

Idag - måndag, vaknade vi.. Sanna och Zion vaknade först vid 8 någon gång och jag sov vidare till kvart i 10. sen gjorde vi i ordning oss för att dra ner på stan en liten sväng, vi kikade lite i affärer och jag såg mister SNYGG! mums..  eheh.. hade ett stort dilemma samtidigt som vi satte oss ner och fikade en sväng, men gjorde ingenting åt det såklart, och det ångrar jag lite nu. men alla gör vi misstag.. haha.. 
Sen var det dags för oss att traska ner till tågstationen och säga hejdå till Sanna och Zion :(

Och nu sitter jag här på tåget någonstans mellan Falun och Hallsberg. 

Känns som om jag inte vill åka hem, men måste ju... men jag vet definitivt att jag kommer att komma tillbaka!!!


Jag och Sannis <3

mot Falun

Stämmer bra det, sitter just nu på tåget till Falun där jag ska spendera min helg hos min käraste vän Sanna. 
Jag har aldrig vart i Falun förut så de blir la spännande att komma dit, haha.. om de är mycket att se det vet jag faktiskt inte. Men det kommer bli mysigt! hihi

jag gick upp kvart i 7 imorse, trodde fan aldrig att jag skulle orka det, men tro fan att jag gjorde det.. jag tror att när det gäller jobb och att åka iväg till en kompis så är det två helt olika saker.. när man går upp för att jobba så är det ändå jobb, och när man går upp för att åka iväg så är det på något vis mycket lättare att vakna och gå upp, det kände jag imorse. Trodde faktiskt att jag skulle missa min avfärd och inte komma iväg, men sån osis hade jag inte denna gången.

Jag vet att jag lovade er bilder från Universeum, så jag får se om jag hinner med det under resan eller om det kanske blir någon gång i helgen när vi inte har så mycket annat för oss!

Är framme i Falun ungefär 13.51, det är långt kvar.. men det är en jävla tur att jag har någonting att sysselsätta mig med, annars vore denna resan fy och blä! Så tack älskade syster för att jag fick låna din laptop. 

Nu ska jag nog glo lite på Gossip Girl, det är ju inte så många vakna nu heller så kan ju inte snacka med någon på fb direkt..

xoxo!

tagen imorse

en dag i göteborg

Idag har jag vart i göteborg på Universeum med min pappa, syster, systers pojkvän, pappas flickvän, hennes två döttrar och ena dotterns pojkvän. Det var otroligt mysigt, fick massa bra bilder med min kamera också, men idag är jag så trött så jag orkar inte greja med det, så det kommer upp någon gång i veckan, hoppas ni står ut med att vänta.. Klart ni gör, för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) 

imorgon ska jag även börja simma, det blir att ta en liten simtur i kypesjön här i Borås.. haha nej jag skoja bara.. jag ska ta och inviga den nya simarenan med min kusin tänkte jag, eftersom att jag aldrig ens har vart inne i den, och de ligger liksom knappt 100 meter ifrån mitt höghus. haha.. 
sen ska vi också äta något nyttigt efter det tänkte vi, jag ska ju faktiskt börja äta nyttigt nu och simma nästan en gång om dagen. Så får vi se vart jag kommer med det, men jag satsar på en fin kropp till hösten i alla fall, då jag ska utomlands! 

Helgen är i alla fall slut och nu taggar jag inför nästa helg, då jag åker till Falun! YEEEY!

Nu ska jag smälta min mat från burger king och glida ner under mitt täcke och kolla på Gossip Girl, har hamnat i en sån situation där bara serier gäller för min del nu.

xoxo!


hmm..

sitter i soffan och kollar på filmen "Hitch", var på jobbet förut och var riktigt hungrig när pappa hämtade upp mig på jobbet när jag slutade.. så fick bli lite onyttig mat där jag fick hamburgare med liten pommes från Max.. rätt gott ändå. 
jaja, de är la inget ni sitter och skriver upp direkt.. haha

men i alla fall, någon som sett Hitch? den är rätt bra faktiskt, handlar om en kille som hjälper andra killar att få deras drömkvinna, han är en såkallad dejtdoktor. Visst att detta inte bara handlar om olika killar som vill ha sina drömkvinnor och får de, utan de handlar mer om några specifika personer och det är faktiskt en bra historia. 
Om ni inte har sett den så SE den, fett värd! 

snart tänkte jag gå in på mitt rum, lägga mig i min säng och kolla på en annan film innan jag sover, men innan jag gör det måste jag mejla över lite cv och personligt brev till pappa så att jag kan få det imorgon av honom, eftersom att våran skrivare inte funkar som den ska här hemma, då undrar ni säkert varför jag ens ska ha cv och personligt brev eftersom att jag faktiskt redan har ett jobb, men kan säga såhär att jag söker faktiskt fler jobb samtidigt som jag jobbar på citysälj, för om jag får ett jäkligt bra erbjudande om ett annat jobb så tackar jag inte nej direkt. Ni håller säkert med mig! ;)

Sov så gott, det ska jag.

RSS 2.0