I just want you to know who I am..

så var man där igen... att inte ha bloggat på år och dagar känns det som. Men jag ska berätta en sak, att jag har haft världens bloggtorka! jag har liksom inte vetat vad jag ska skriva om, det är därför jag bara lagt upp någon bild sådär..
Men jag har en fråga till er, Vad vill ni veta? Det kan vara från min uppväxt till vad jag tycker om för musik liksom.. funderar på att lägga upp en lite mer personlig lista som handlar om mig själv.. att jag ska skriva om just ett ämne varje dag ungefär, vad tycker ni om det? Skulle det vara kul att läsa?.. isåfall kan ni väl kommentera och kanske ge mig lite tips om ämnen som ni VILL läsa om.. uppskattas mer än gärna!

Igår kom jag på en sak.. Det finns så himla mycket man vill göra här i världen så det är inte riktigt klokt! men det är la tur att man fortfarande är så ung, att man har flera år framför sig att hitta på saker, och kanske uppfylla sina drömmar.

Idag har jag inte gjort så mycket, har träffat min underbara vän Sonny och tagit en liten fika och pratat om allt som vanligt.. och det är lika kul varje gång att träffa honom.

Nu kom min syster hem.. och hon vill säkert ha sin dator, så får flöa på mig.. visst har en egen dator, men mycket softare att sitta på en laptop måste jag säga, och det ska jag inskaffa till mig själv också istället för min dumburk.

Men somsagt, kom mer än GÄRNA med förslag vad jag kan blogga om är ni söta! 

x
oxo!!

dagens outfit!


Fotograf Ala Tina - Får får får? Nej, får får lamm!




har tagit tummen ur röven..

.. och ÄNTLIGEN lagt upp bilderna från Universeum!
jag vet att det har tagit sin lilla tid, men nu är dem här så titta och njut mina vänner.


RSS 2.0