-

Då var man hemkommen från Örebro, helgen har varit helt fantastisk! och jag ska hålla tummarna hela veckan ut nu, och jobba lite såklart. Måste ju tjäna liiiite pengar i varje fall. Annars har jag inte så mycket annat för mig i veckan, ska kolla lite på julklappar och sådant eftersom att jag får min lön på fredag. Sen såklart ska jag vara med Sonny boy!

just nu sitter jag och kollar på världens sjukaste film, Brüno.. inte alls bra faktiskt! vet inte varför jag kollar på den ens.. haha.. kanske bättre att gå och lägga sig i sängen och glo på sex and the city eller nått istället och sen sova, mmmh.. imorgon ska jag försöka sova lite längre, gick ju trotsallt upp vid halv 9 imorse för att åka in till stan vid halv 10. 

min syster och min pappa har åkt till sina parters antar jag, i alla fall pappa.. min syster var på bio med hennes pojkvän men den är väl slut nu så dem har la åkt till honom.. så jag är själv som vanligt. Inget har förändrats när jag har vart borta märker jag. Men det är faktiskt skönt ibland att vara ensam hemma, då kan man göra vad man vill och inte bli störd av någon.. haha, men klart det är trevligt med lite sällskap också för den delen.

Nä, nu ska jag nog lägga mig lite smått och kolla lite på sex and the city, den serien kan man aldrig tröttna på! 

Godnattis! :*

Örebrooooooo

Japp, då har jag vart i Örebro i helgen.. med kära Caroline dock kom hon inte förens igår men vi har haft det jättetrevligt och mysigt! och framförallt roligt, igår var det dock waaaaaaaaaaaaaaaaaaaay to much.. haha
men imorgon blir det tidig uppgång och åka in till staden, vi är ju utanför örebro nu, i Glanshammar hos min pappas kusins familj, riktigt trevligt måste jag säga. Om jag får komma tillbaka så springer jag tillbaka, så otroligt mysigt här ju.

Imorgon blir det nog att åka hem igen.. jag vill inteeee, jag vill stanna här.
Men jag kommer såklart att komma tillbaka till älskade Örebro.. hehe ;)

Kanske ska ta sig i kragen att gå och lägga sig så att man kommer upp imorgon.. jag är ju en riktigt morgonpigg människa! okej, där ljög jag lite..

Nje, nu ska jag dra Carro i kragen också så vi kommer i säng..

Godnatt på er mina älskade små läsare.

huvudet sprängs

Yey, här sitter jag.. efter en lyckad kväll på jobbet och en bra film med syrran! 
Känns som om mitt huvud ska sprängas.. lite segt nu efter första dagen som man ringt flera människor på jobbet, men de är väl sånt man får leva med nu i början innan man vänjer sig.. 
Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv, det var första dagen på jobbet som jag ringde och jag fick sålt, till FEM stycken.. oj oj kan jag ju säga! trodde jag faktiskt ärligt talat inte.. haha

I alla fall, jag och min syster kollade lite på filmen "Handen som gungar vaggan" .. måste bara säga att det är en film man nästan måste se.. man blir så pissed off när man kollar på den filmen så att det inte går typ.. 
Sen att man kan tycka att den är lite b gör faktiskt inget, för den är värd att kolla på! Om ni inte sett den så tipsar jag er att se den! 

Åh imorgon är det fredag, underbara fredag! Innan jag åker till Örebro ska jag spendera lite kvallitetstid med min käre vän Sonny. Får väl se vad vi hittar på för skoj, men de blir la mest att kika i affärer och kanske fika eller äta något! 

Nu är mitt huvud helt slut.. kanske ska ta och sova lite snart? låter som en god idé! 

Ha en bra natt, det ska jag ha! ;)

Jag bjuder på en bild från i somras!

onsdag - trÖtttt!

japp, idag börjar jag jobba.. men jag är också fruktansvärt trött idag, kanske för att jag sov så himla länge idag. Gick upp vid ett.. *suck*! 
Vilken tur att jag inte ska jobba så himla länge idag då, men imorgon ska jag försöka gå upp tidigare. Eftersom att jag förmodligen ska fotografera min kusin när hon rider också! Så det blir spännande faktiskt. Har aldrig fotograferat när någon ridit förr så detta blir första gången, jag hoppas på att det ska bli bra bilder och att hon blir nöjd! 

helgen börjar närma sig med storsteg också, och det gillas! För i helgen åker jag bort.. till Örebro. Ska "bo" hos min pappas kusins familj den helgen och min kära vännina Caroline ska följa med också, det kommer bli bäst!

Nae, nu måste jag faktiskt fortsätta att göra mig i ordning för jobbet, har suttit i soffan hela dagen med morgonrocken och en handduk på huvudet! Har bara inte orkat lyfta mitt arsle, haha.. 

Ha en trevlig kväll så hörs vi! 


Nästan såhär känner jag mig idag ;)

En vacker höstdag

Godmorgon på er mina kära läsare!
Vaknade för en stund sedan för första gången utan att känna mig trött. Dem har ju hållt på att renovera i höghuset och jag har vaknat varje morgon ungefär (när jag inte jobbade) utav att dem håller på att borra och banka och allt vad dem höll på med. Så då har jag inte vart så utvilad som jag är idag, för imorse så hörde jag inte ett knyst.
Så underbart skönt faktiskt! och sen att det är en vacker höstdag gör det inte sämre heller, man blir så glad av att kolla ut! Men sen tänker man att.. snart kommer snön.
Men kan vi inte hoppa över den delen i år? alltså gå direkt till våren, det skulle vara underbart!  
Men då missar man ju julen & nyår.. och det funkar ju inte, man vill ju ha sina julklappar och festa lite på det!
Men man får väl hoppas att julen och nyår blir fina detta året också, lite snö på backen på dem dagarna gör ju inget!
- Eller vad tycker ni? Snö eller inte snö?

Nä, nu måste jag göra mig i ordning och äta något, för halv två ska jag vara inne i stan på plats på mitt nya jobb för en utbildning!

MEN jag kommer tillbaka!


Idag bjuder jag på denna bilden.. Vad tycker ni, ser det skönt ut med snö?


EVIGHETERS EVIGHET!

Ungefär så längesedan var det jag bloggade ja, känns det som! Men NU... så ska det bli ändring på det, för när jag har jobbat så har det kännts som om jag inte riktigt haft någon tid med min blogg.. men nu ska jag äntligen försöka mig på detta med att blogga i alla fall en gång om dagen igen, eftersom att imorgon så börjar jag på mitt nya jobb, som är kvällstid.. eller ja, utbildningen är imorgon! Så antar att jag börjar i veckan i alla fall! Så innan jag börjar jobba på dagarna så ska jag ta mig tid att blogga lite har jag tänkt. 
- nu tänker la ni, jaha vad hände med hennes förra jobb? Jo, jag fick inte förlängt mitt kontrakt.. så kan det gå ibland.. Så de är bara att ta tag i nästa arbete! 

Det är också så att jag har lite planer på gång.. än vill jag inte säga någonting för allt är inte riktigt klart än, men det är på gång, lite kommer ett steg längre varje dag känns det som.. Men ja! hihi.. ni får allt spekulera lite!

Just nu sitter jag i soffan framför tven och chillar lite, bara njuter och drömmer mig bort i min värld och det ska jag fortsätta med!


RSS 2.0