hemmafru?

Jag har besvisat för mig själv att jag är världens hemmafru nu, trodde inte jag hade några kvinnliga genrer i mig.. men tydligen hade jag fel! Har nu diskat, sytt för hand, och ska laga mat, och sen diska igen.. jag är nog hemmafrun i huset, ehm.. lägenheten

har ingen tid att sitta och blogga ifall jag ska bli klar med maten innan kvällen.. 

kanske lägger upp bild & recept senare om ni är nyfikna!

Aprilväder.

Ja herregud, nu är vi inne i April månad.. och vädret är som det ska vara i April, kaoz.. såg världens konstigaste väder igår, var sol.. sen mot kvällen drog det in ett stort moln med regn och snö.. himmelen var fin på något sätt, skulle egentligen fotat det, för det såg rätt tufft ut. men såklart att när man tänkt att göra det så var det borta.. det handlar verkligen om minuter och sekunder att fånga något på bild. 

I helgen har jag haft det riktigt bra faktiskt, i fredags var jag med några underbara vänner på förfest, sen drog vi ut. men det var inte så kul på krogen så drog hem och stendäckade istället.. mycket skönare. sen i lördags var jag på min kusins 18 års släktkalas.. fick lite smörgåstårta, fikade och pratade med kusiner, syskon, släkt m.fl. mycket trevligt, sen åkte jag vidare till Svenljunga för att följa med min bror, hans sambo och deras son hem.. hans sambos syster (även en av mina bästa vänner) skulle komma dit också, plus min andra bror..vi tjötade lite, åt lite, gosade med bebis till han somna, sen drack vi lite rödvin, öl&grogg (för gubbarna) och planerade lite över vår resa vi ska göra i September.. ska bli så häärligt att åka utomlands! 
Sedan var det såklart lite girltalk och boytalk! Men det var verkligen trevligt, kommer bli ett gött gäng att åka med.
För er som inte vet så har jag aldrig vart utomlands förut, aldrig flygit heller så det ska bli spännande.. okej, jag har vart i norge,danmark och finland, men det räknas fan inte.. haha! 
men ja, om bara 23 veckor åker jag.. BARA 23... 

Det går bra med min pluggning, visst att de är lite svårt ibland och att man måste maila läraren om man har några frågor.. känns ju som om man är jobbig när man håller på att frågar hela tiden, men de är väl bara bra att fråga? Hellre fråga för mycket än att göra fel, eller vad säger ni?

Men tror att de kommer gå rätt fort nu till sommaren, eller man får i alla fall hoppas.. sen är de rätt mycket man ska hinna göra och vill göra i sommar, gäller att planera väl! Hålla koll på alla datum, veckor osv.

Ne, nu ska jag kolla på tV, dricka cola och käka chips... HEJ BEACH 2020!!

RSS 2.0