monday.

Då var det ny dag och ny vecka, jag har haft en speciell helg. Har vart ledig samtidigt som jag har jobbat.. då undrar ni hur det kan gå till, jo jag jobbar kväll! Helt jävla gött faktiskt, så jag har hunnit med det mesta ändå. Som att spendera tid med mina underbara vänner, festat lite och samtidigt tagit det lugnt som jag har tjänat in massa pengar i kassan, inte alls fel om ni frågar mig alltså. 

Idag har jag ringt banken, jag är så trött på att jag inte kan handla något längre då mitt chip har slutat fungera.. så förhoppningsvis får jag ett nytt kort också, ett mastercard då swedbank tydligen ska sluta med visa.. Jag trodde det var tvärtom, men se på fan så fel man kan ha.. kommer inte ha ett svart snyggt kort längre utan ett gult/orange fult kort.. det är nackdelen.. haha! Har även vart på jobbet idag såklart, även pluggat lite, känner mig lite stolt men har lite kvar som jag måste ta igen snart. Har även vart jättefint väder idag, verkligen vårväder.. men hörde att det ska bli pisskallt igen, fyfan.. kan det inte bara bli riktig vååår och sommaaaaar?! 

Imorgon blir det att vara barnvakt åt min underbara lilla brorson och städa lite i mitt gamla rum hemma hos pappa då jag är ledig, sen ska jag iväg på ett möte då jag ska börja plugga naturkunskap på distans. Ja ännu en kurs på distans, helt otroligt! 

Nu ska jag fortsätta kolla på Hissen - med Filip och Fredrik. 

purple.

Ja just det, det glömde jag fan.. men alla vet la säkert vad jag har gjort.. skulle inte förvåna mig om ryktet har spridit sig... hahah.. Nä men tatuerade mig ju i torsdags och sen hände det lite andra saker också, en liten förändring.. som inte min frisör kommer att tycka om alls, men hey, man lever la bara en gång eller?! 

Idag har jag jobbat och sen mötte jag upp Louise för att gå och träna, ja precis, ni läste rätt.. jag har börjat träna. YEY, ska bli världens biff.. nej men det kan vara rätt skönt att ha i vardagen att träna lite då och då så att man mår bättre och får lite bättre former, sen är det ju aldrig fel att bli fit till sommaren.. Inte sant? Efter jag och Louise tränade gick vi och åt på Jensen's, såå gott.. Vi satt där ett tag och snackade om allt och ingenting.. Slår vad om att mina ben kommer vara som spagetti imorgon, men vad gör man åt det? Jo tränar lite till.

Så ser det ut just nu, mitt liv.. jobb, plugg, träning, tatueringar, mitt hår, mina vänner, fest, film, foto. (har säkert glömt något) Något annat mer kommer la med tiden kanske... Who knows.



Ja, mitt hår är lila.. 
And I fucking love it! 
 

RSS 2.0