We are the Millers.

Igår var jag och Elina på bio, vi såg på We are the Millers, det är seriöst den bästa filmen jag sett på länge och jag är kräsen när det kommer till filmer så då betyder det att den verkligen är bra. 

We are the Millers handlar om knarklangaren David som blir rånad på hela hans lager och måste smuggla in knark för att nå sin skuld, men problemet är hur han ska lyckas med det utan att bli sedd. Så han övertalar strippan Rose, den övergivne lite speciella Kenny och tånårsrymlingen Casey att bli hans familj under denna lilla helgen tillsammans med en husbil och fira nationaldagen plus lite knarksmuggling över den Mexikanska gränsen. Frågan är då vad som kan gå fel? 

Av mig får den 4/5 guldstjärnor. Helt värd bio-film, och er som inte vet vad det betyder är, SE DEN! Ni kommer inte ångra er. :) 


 

oversea.

Pratade nyss med min bästavän, han sitter i Malmö och väntar på ett flyg till Spanien med sin partner.. man blir inte lite avundsjuk, nu när det börjar bli lite småkyligt här i Sverige är ju då man bara vill resa iväg till ett annat land och komma hem igen efter en vecka eller två. Samtidigt som det kan vara härligt att vara hemma när riktiga hösten traskar in, jag hoppas i alla fall dem får det riktigt mysigt och fint i Spanien. 

Jag längtar bara till december, då jag åker iväg med mina tjejer till London över nyår, till er som inte vet. Jag älskar verkligen att resa till andra länder, jag tycker det är så himla kul och att flyga, det är bara ett stort plus i kanten. Det ska bli så himla mysigt. Har aldrig varit i London förut så det ska bli riktigt intressant att få åka dit och upptäcka staden, shoppa och mycket mer. - Om du har vart i London, har du ett tips på vad man bara inte får missa? 


 



baking and travels.

Jag och Elina vi bakade ju i eftermiddags.. dock så hann vi aldrig göra klart allt tills vi skulle på ett möte, och det blev rätt sent.

Vi var på ett möte som handlar om resor, billiga resor och eftersom att jag älskar att resa så var detta mycket intressant, så där har jag en karamell att suga på kan man lätt säga. Nackdelarna var väl medlemsskapet, om jag inte hade vart en fattig student så hade jag lätt hoppat på, på en gång kan jag säga. man tjänar verkligen bra på att vara med i den reseklubben. Så även fast jag är en fattig student så funderar jag på att hoppa på detta ändå.
- Om någon är intresserad av det jag skriver om, så är det bara at skriva till mig så berättar jag mer. Ni skulle hoppa av stolen av det fantastiska jag har att berätta.

Mötet var annars jättemysigt, det var jag, Elina, min pappas kusin och tre äldre damer, sen var det en norsk/svensk äldre man som höll i det, men eftersom att han var drygt en timma sen så satt vi och pratade allmänt, om förskola, jobb etc. drack lite kaffe, fikade och drack till och med ett glas rött vin. Det är nog första gången jag dricker vin på en måndag. - Men, varför inte? 

När jag och Elina kom hem till mig igen så bakade vi färdigt för vi hade en deg kvar, och vad blev det? Joooo, TADAAAAA!!! 

- Kanske ska satsa på att bli hemmafru? ;) 


 

time for fun.

Måndag och ny vecka, nya tag och nya tankar, dock känns det inte som måndag idag då man inte är i skolan. Har "helg" tills på onsdag, men det vet jag inte om man kan säga ändå, för även fast jag inte är i skolan behöver jag ta tag i mina studier och plugga lite. 

Nu är Elina här och vi håller på att baka lite, så skriver lite mellan raderna. Jag har nog inte bakat på jag vet inte hur länge, bakade alltid när jag var mindre med min mamma. Så detta är nog första gången jag bakar på några år. - Kan ni gissa vad det blir? 

Harry ligger och anfaller Elina, kloar henne och biter henne i låren, det är hans sysselsättning idag. Jag får snart sätta fram hans kattspel så att han kan leka lite, riktigt bra att de finns kattspel på iPhone. Han är helt faschinerad av det och man existerar inte i hans värld då, rirkigt skönt ibland att få en avkopplande stund utan att han ska hålla på och anfalla.

 

day or night?

Min dyngsrytm är inte riktigt där vart jag hade önskat att den skulle vara, det kan skifta så mycket från dag till dag. Ena dagen sitter jag uppe till klockan 3 medan andra dagen sitter jag uppe till klockan 00. Detta beror på när jag ska till skolan eller inte, vissa dagar kan jag bara inte somna, då jag har sjukt svårt för att sova ensam

Men om jag är uppe till 3 på natten så försvinner istället min dag, då förstör jag den genom att sova till 1-2 ungefär, när jag vaknar får jag världens ångest och tänker att på den tiden skulle jag kunna göra massa annat. 
När jag väl vaknar och ser att klockan bara är 11 ungefär och jag fortfarande känner mig trött och jag är ledig, så tänker jag att en timma skadar inte till. Jag kan göra så för ofta, sova bort min tid för att jag inte har något vettigare för mig eller för att jag inte orkar möta vardagen i sig.. 

- Dem brukar också kalla mig för tidsoptimist, jag är den som tar det lugnt. Jag stressar aldrig hemma om jag ska någonstans, men sen när jag inser att klockan börjar närma sig, så får jag istället sjukt bråttom och måste springa till saker och ting. Får höra detta rätt ofta att det stämmer in på mig. Men vad gör man inte? Jag har försökt att bättra på det, men det fungerar då fan inte som jag vill.

Ja, om det är något jag inte kommer överens med så är det klockan

 

sunday.

Söndag, det är den tråkigaste dagen på hela veckan.. kunde vara bättre men nu är det inte det. Dessa gråa trista dagarna är bara till för att städa och inte göra så mycket mer, men varför tycker man alltid det egentligen? Det borde vara söndagar man gör något mysigt tillsammans med någon, gå på bio, gå ut och äta, kolla på film under en mysig filt med lite tända ljus tillsammans med någon. Nä, men för mig som är ensam med en katt blir det så att på söndagar spenderar man dagen till att diska, städa, och lite avkopplande på kvällen då också rastlösheten kryper upp bakom ryggen på en.. - Jag hatar verkligen att vara ensam. 

Dagen kunde sett ut helt annorlunda idag, jag kunde gått ut och gå, men det har inte vart speciellt fint väder idag, så jag har helst bara varit inne idag, men jag har vart ute och käkat lunch med min pappa vilket var helt okej, sen kom även min mamma och hennes sambo hit för att ge mig gardinstång och en pall, så nu ser det äntligen lite mer bovänligt ut här hemma med en gardin i fönstret.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik samtidigt som jag snackar med lite folk med Harry i mitt knä, planerar även vad som ska ske i veckan, rätt mycket möten och mycket plugg. 

 
 

Spanish.

Sitter hemma hos min käre lilla pappa, han ska hjälpa mig med att scanna in papper till datorn så att jag kan maila till polisen att jag vill ha utdrag ur belastningsregistret, det behöver jag såsmåningom till min praktik. 
Medan han sysslar med scannern så sitter jag och läser i hans spanska lärobok, förhör honom lite då och då och inser att han får nog öva lite mer om han ska bli proffs på det.. Haha. 

Nu var han klar och nu blir det att dricka upp kaffet och köpa kattmat till min lille Harry! :)

broken.

Nu är jag tillbaka igen, min dator hamnade lite på reperation där ett tag, därav har jag inte bloggat. Har lånat min systers dator.. men den är inte alls snabb så det är rätt misslyckat att blogga därifrån.. 
Men datorn är som ny nu och jag är glad. Dock är det synd att jag har förlorat alla bilder och alla program så jag måste börja om från början.. 

Men somsagt, jag har börjat högskolan nu. Har haft 2 roliga introduktionsveckor, dock var jag inte med på alla aktiviteter, men de som var roligast försökte jag ändå vara med på. Har lärt känna nya människor, och börjat lära mig mycket om historia bakom förskolan. Mycket intressant. 

Jag trivs och jag bara längtar tills jag får komma ut på praktik och se hur det är att jobba på en förskola. 

RSS 2.0