Gott nytt år!

Då var man fixad och klar inför middag och party! Jag ser faktiskt fram emot denna dagen, det kommer nog bli awesome.

Hoppas ni också får det kul, och smäll nu inte för många raketer, eller så gör ni det ändå!

men i alla fall, jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Hoppas att 2012 kommer bli bättre än 2011, för mig kommer det bli det i alla fall, har ju nyårslöften detta året som jag KOMMER att fullfölja! hihi :) 

Nä, nu ska jag spraya mitt hår lite och fixa de sista innan jag drar. 

Ha en jättekul kväll, för det ska jag ha! ;)


Outfiten!

morsning morsning!

Nu är jag vaken, till och med fått lite luft idag, jag gick nyss ut med massa pappers sopor.. så där vart jag pigg liksom. 

Igår innan jag skulle sova skulle jag se på Törnrosa
, för tycker de är mycket enklare att somna efter man kollat på en film eller läst en bok.. men tro fan att jag bara hinner se ungefär 20 minuter av filmen och sen somnar jag. haha.. vaknade klockan 7 imorse och då var datorn på vänteläge och lampan var tänd, alltså hade törnrosa gått klart för länge sedan och jag märkte inte ens när jag föll i djup sömn, lite komiskt där. Eftersom att Törnrosa också faller i djup sömn, fast på ett annorlundare sätt.

Jaja, slutpratat om det, nu måste jag faktiskt börja göra mig i ordning.. har ungefär mindre än 2 timmar att fixa mig och så, men de kommer gå på en timma, sen sitter jag väl här igen!

Lovar i alla fall att lägga upp ett inlägg innan jag sticker till Sandra! 


varm choklad och flygande tid!

sitter i soffan med pappa och hans flickvän och dricker lite varm choklad från pappas nya kaffemaskin han fick i julklapp. vi sitter bara här jag sitter i tresitts soffan och dem i tvåsitts, det gäller att ta för sig.. haha, nej men sladden till datorn räcker faktiskt inte ända till tvåsittsen.. dem bestämmer sig för vad dem ska se på för tv, dem har nog beslutit sig för att se på spåret.. jag hurrar la inte direkt, men det går att titta på ifall man kollar på det i bakgrunden. Sitter ju vid datorn så jag kollar la inte direkt så mycket på tv.

plus att min kära pappa ska visa alla hans prylar som han inskaffat, han är en riktig pryl nörd faktiskt. haha, det han gillar mest är ju då apple produkter, han har en mac dator, han har en ipad 2, han har en iphone 4, ska skaffa 5an när den kommer ut, han har apple tv.. har säkert missat något. Men de är ju faktiskt lite kul, för att det enda man behöver göra ifall man är nyfiken på något nytt är att fråga honom! Så de är rätt bra faktiskt ;)

Men ja, just det.. jag måste prova kläder tills imorgon, men jag tror jag kommit på vad jag ska ha på mig, så det kommer nog bli rätt fint ändå. Det kommer att komma upp bilder imorgon på min outfit!

Jag kan inte fatta att det har gått så fort, att det är självaste nyårsafton imorgon.. känns ju som om de vore igår jag tog studenten, tiden bara flyger fram!

Någon mer än jag som känner så?

nyfärgad!

Sitter då här hemma och har nyss färgat håret, så att man är fin imorgon.. på självaste nyårsafton!
var ju i knalleland innan då och försökte hitta något fint och nytt som jag skulle kunna ha på mig imorgon, men tro fan då att de inte fanns ett enda skit, eller jo det fanns ju massa skit, men inte något som jag direkt tyckte om faktiskt. 
så det blir väl att rensa ur min och Thereses garderob för att hitta något snyggt jag kan ha på mig.. 

Istället blev de att man köpte hårfärg, strumpbyxor och läppstift. om jag inte hittar det får jag väl gå med strumpbyxor och läppstift då och göra det till ett nytt mode! ;) haha.. ne fyfan va fult.. hittar säkert någonting, det måste jag göra! 

Sen gör det inte bättre att jag har feber också, och världens huvudvärk. usch fy och blääää! inte alls kul att vara sjuk nu dagen innan nyår. men vafan, det får vara.. för jag kan ju inte missa morgondagen! Skiter ifall jag är lika sjuk imorgon, feber smittas ju inte som tur är! men vi får hoppas på att det går över faktiskt. 

Igår när jag och Therese kom hem från jobbet så kollade vi på "The terminal" och sen kollade vi på "Flickan som lekte med elden", dessa millenium filmerna alltså, dem är ju så jäkla bra tycker jag! 

snart blir det att åka ner till affären för att köpa det man glömde köpa hem när vi väl var i knalleland.

Aja, kanske uppdaterar lite senare igen, men ha de sålänge!


den hårfärgen jag använder!

i min ensamhet..

har precis kommit hem från jobbet, fick i alla fall några sålda idag. Det hurrar vi över, är dock inte miljonär än!
Men i alla fall, jag är rätt trött och hungrig.. hade nästan lust att köpa en fet kebab hem.. men det gjorde jag inte, och det var ett bra val tycker jag! 

Sitter och kollar på "Grabben i graven bredvid" och skrattar för att det var en sån jäkla bra scen nyss, "Hon: jag är inte redo för en ny relation, bara så att du vet" ...woooop så hoppar hon på honom och dem har sex.. haha de är så klockrent tycker jag, det är ju nästan så i verkligheten också! 
Någon som tycker om den filmen?

Nä, nu blir det att ta något och äta och bara chilla i soffan i min ensamhet tills jag övergår till sängen och kollar på ytterligare en film! 

Ja, jag älskar film!! 

Men ne nuuuu MAT. 

Ha en bra kväll!


Fotograf Ala Tina - Julafton


Min Julafton!


Värdarna!

Den värsta dagen på hela året har anlänt.

Så var den 28e December här igen, den värsta dagen på året.. Idag är det fem hela år sedan älskade lilla Johan lämnade oss, det känns helt obeskrivligt alltså..

det känns verkligen inte som om det gått fem år, det känns som om det var igår jag fick det hemska beskedet i Nordstan och fick reda på att han inte finns längre, att han valt och lämna oss..
jag kommer ihåg det så väl, jag var i Nordstan med en vän som jag träffade för första gången den dagen vi hade riktigt kul och jag hade provat ringa Johans mobil nästan hela dagen, men han svarade inte..
så tillslut ringde jag hem till honom och fick prata med hans bror, så frågar jag om Johan är hemma, det första han säger är "Tina, Johan finns inte längre.." jag trodde inte mina öron, jag trodde han skämtade med mig och det sa jag också, "skojar du med mig eller? sluta skämta"
så får jag prata med hans mamma och hon säger att det stämmer och berättar precis allt, att polisen och prästen vart där.. och såklart börjar jag gråta. Det var ju min pojkvän, min pojkvän hade valt att lämna oss här på jorden utan att säga någonting..
Jag kunde inte andas, jag tappade luften och bröt ihop totalt inne i Nordstan så jag kunde inte gå, min vän fick hjälpa mig till tåget som vi tog hem och där satt jag och grät, grät och grät.. jag ringde två av Johans vänner för att säga vad som hänt, dem tror mig inte.. men när jag nästan skriker på dem förstår dem nog vad som hänt lite mer..
Jag grät hela vägen till Borås, där vart min pappa plockade upp mig och kramade om mig, när jag kom hem så la jag mig direkt i min säng och fortsatte gråta.. Den dagen var den värsta dagen i hela mitt liv.

Det känns som om det var nyss jag var med honom en sista gång och fick krama om honom och säga hur mycket jag tycker om honom..
Usch.. det har gått alldeles för lång tid nu, jag vill något som vi alla vill som är vän med honom och hans kära familj, ha honom tillbaka.. men det kommer då aldrig att hända. den enda gången vi kommer få träffa honom så är det i Nangijala.
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 

Denna dagen blir det till att skänka tankar till Johan och hans underbara familj. <3

Film mys!

Idag har dagen vart seg, när jag åkte hem från Isabell somnade jag riktigt skönt på tåget. Det var ren tur att jag vaknade och hoppade av på rätt hållplats!
Sedan bar det väg till jobbet, och där tjänade jag inte ett enda öre ikväll. Så det var ännu segare! Usch för dåliga projekt säger jag bara..
Nu kollar jag på en filmen "Dream house" och bara myser i sängen, och funderar lite över om man ska köpa någon ny outfit till nyår eller inte..

I alla fall, imorgon blir det att lägga upp massa bilder från julafton här på bloggen som ni får kika lite på!

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen krama mina kuddar.

Night, sleep tight! :*

Izzas place!

Gårdagen var fin, det blev först lite fika hos farmor och farfar sen så blev man bjuden på lite vin och så, sedan gick jag och Cicci upp för att fixa oss lite för att sedan dra vidare på förfest på Sjöbo, vi var 7 tjejer som hade väldigt kul och sedan for vi till Harrys och hade de ännu roligare.. Kan ju säga att jag mått som jag förtjänat idag.

Nu sitter jag hemma hos min underbara vän Isabell, vi har haft lite besök här idag av några barn.. Väldiga busungar i vilket fall. Sen åt vi även lite julmat, nomnomnom!!
Vi gjorde ett videoinlägg i hennes blogg också som ni kan se på http://keilys.org , lite flum och så men de blev bra ändå tycker jag, så gå in och checka det vetja! ;)
Nu sitter vi här i hennes säng och har precis kollat på "How to train a dragon" väldigt mysig film ju!

Nä nu ska jag fortsätta vara lite social, min design på bloggen kommer även ändras under kvällen/natten för jag har överlåtit det till Izza! Så det blir väl spännande att se?

Ha en bra kväll!

diskrensning och julafton .

Nu äntligen sitter jag här vid datorn och bloggar igen, och diskrensningen är igång också.. det var ett tag sedan min dator fick jobba såhär hårt.. men det måste den ju göra ibland.. 
Ja igår var det julafton, men det kommer jag berätta lite om senare idag, för ska även lägga upp lite bilder då också.. OM jag hinner, för ska nämligen till min farmor för att fika lite, och sen blir det att göra sig i ordning för utgång ikväll! 
Eller förresten, varför inte ta den gulliga lilla historien om Hipsi julen nu och bilder senare, imorgon eller nått sånt ;) blir bra! 

LÄS NU!

Det började med att jag inte kunde sova natten till Julafton, jag hade en massa tankar som kringlade runt i huvudet och så var det säkert bara för att det var julafton också.. men tillslut så somnade jag, för att jag öppnade mitt fönster.. har hört att man somnar ifall det är kallt i rummet. så jag provade, och klockan var väl sisådär 5 på morgonen när jag somnade, sen kommer min syster infarandes i rummet klockan 9 ungefär och säger att NU SKA VI ÖPPNA JULKLAPPAR, och slänger mitt paket från henne på mig. jag är liksom nyvaken och tänker "whaaat.. okej"
Öppnade min julklapp från henne och hon sin från mig. Jag fick bh och trosor av henne och hon fick ett presentkort på gina tricot från mig. 
Sen var det bara upp och hoppa och äta frukost, jag kommer på att jag måste se sista avsnitten från julkalendern som jag missat, alltså 23&24, sen blev det kaffe, chocochino och latte från pappas nya julklapp, alltså kaffemaskin som han betalat själv och vi syskon som bidragit lite. 
Sen vart det brådis att göra sig i ordning och platta håret och allt dedär.. hann  ta lite ego pics också innan vi åkte, pappa blev lite sur för att jag och min syster tog lite mer tid på oss än vad vi skulle.. men sen i slutändan var det ju han som tog sin tid. så det jämnade ju ut sig ändå! 
Aja väl borta i Svenljunga hos min bror, hans sambo Cicci och deras halvåriga son Liam så var min andra bror där, C:s familj och dem förberedde lite mat medans jag kunde fota lilla L. Sen kom C:s morfar, moster och morbror (tror jag) också. 
Sen var det dags att äta.. WOHO! mat, eller inte vanlig mat, JULMAT <3
Efter det var det Kalle Anka och lite fika på det, pepparkaksmuffins med lingongrädde, riktigt gott faktiskt! Mamma och hennes sambo kom lagom till det också, dem hade vart hos hans dotter och hennes familj och ätit lite. 
OCH sen var det julklapps utdelning, jag var tomte! och alla blev glada och nöjda, jag fick 10 vinglas, varav 2 st var olika än dem andra 8, en gryta med mumintrollet på, en mössa, massa bestick, koppar, vatten kokare, necessär, tvättpåse, iphone skal, presentkort från hemmakväll, en påse med massa goids och en liten glasnalle med ett hjärta på magen det de står min vän och massa underbara ord på och ett bedline set, jag tror det var allt i varje fall. Jag blev jättenöjd i vilket fall! 
Efter det så satt vi och pratade och ja, när vi inte gjorde allt annat jag skrivit så har vi bara suttit och pratat och umgåtts. Väldigt mysigt faktiskt!
Sen var det dags för mig, Therese och pappa att åka, T skulle till sin pojkvän som var hos hans mormor och morfar,  och jag och pappa skulle åka till hans flickvän och spendera julaftonskvällen.. 
När vi väl var där så blev det lite filmtittande, sällskapsresan. Dem filmerna är alltid lika bra och sen blev det att sova eftersom jag var så jäkla trött! 
Där var min julafton, mycket mycket mysig måste jag säga! 

Nu när jag berättat allt detta så blir ni säkert jätte nyfikna på bilderna jag ska lägga upp.. heheh! men dem får ni inte se förens imorgon, för ikväll hinner jag nog inte tyvärr detta.. 

I varje fall, nu måste jag vattna blommorna, föra över pengar till pappa, städa, kolla med syster om hon är påväg hem och allt annat han ber mig göra på en och samma gång ;) det är inte alltid lätt alltså.. 
Sen måste jag duscha, och sen ska jag äta mat och sen ska jag ner till farmor och farfar, dem bor rätt nära oss, sådär 100 meter kanske. 

Vi hörs! Ha en bra Juldag, för det ska jag ha ;)

Fotograf Ala Tina

jag vet att jag inte bloggat på ett tag, men den stora saken är faktiskt den att jag inte hinner.. för det jag gör på morgonen är att vakna sen käka frukost, åka till jobbet, jobba, åka hem, sova.. och så ser mina dagar ut ungefär.. tråkigt men sant! och det är inte så att jag inte VILL blogga för det vill jag verkligen.. så jag ska bli liiiite bättre på det faktiskt, jag måste.. det är ett krav jag har på mig själv.. sen att jag har massa planer på gång också är ju också att jag inte hinner med att blogga så mycket, för det cirkulerar en massa saker runt i mitt huvud..
Men jag tänkte i varje fall bjuda på en liten julig bild när julen är såpass nära och allt! 
så njut av titten!


RSS 2.0