@ Photograph, Hockey.

Var och kollade på min brors lag idag, samtidigt som jag fotade lite. 


 
 

the worst feeling.


Vad kan den värsta känslan som finns vara?

academic writing.

Igår hade jag en workshop om akademiskt skrivande.. jag förstår inte varför det ska vara så komplicerat och invecklat att skriva när man går på högskolan, kan allt bara inte vara som vanligt? Visst att allt ska bli så bra som möjligt och att man ska utveckla sitt skrivande så att man låter så himla rak och ärlig och allt ska vara perfekt. Man ska helt enkelt låta smartare än vad man är.. haha.. Nä men samtidigt som jag inte förstår det så kan jag fatta att det är som det är, och det är riktigt intressant att veta hur mycket man skriver som inte behöver vara där. Som "så" och "man" det skrivs oftast för att fylla ut texten för att det ska bli så mycket som möjligt.. haha, jag ska inte säga att jag inte gör dedär, för det förekommer... kanske alldeles för mycket att man gör det. 

När jag slutade träffade jag min syster som hade vart på jobbet, vi gick lite i stan och kikade läget.. snackade och umgicks. Skulle kolla om jag hittade några skor eller jacka, men jag hittar ju fan ingenting. Jag kommer få gå utan jacka i vinter, kräsen som jag är.. Det dumma är att jag hittade en jacka jag var sugen på, på internet.. och nu hittar jag inte den någonstans, dum som jag är så sparade jag inte det på bokmärken.. får skylla mig själv. Men jag behöver verkligen en jacka snart. 
Efter stan så åkte vi hem till min syster som numera har blivit sambo med hennes pojkvän, glad att hon är lycklig och det märks verkligen att hon stormtrivs. Hon bjöd på lite chai latte och kärleksmums, samtidigt som vi kollade lite på Modern Family, den serien går aldrig att tröttna på, kan se om alla säsonger om och om igen.. 


 

@ Photograph, my prince.


 

RSS 2.0