Friday.

Fredag, under bara fredag.
Idag har jag vart ledig, fått sova ut lite. Sen mötte jag upp Josefin då hon hade klippt och färgat håret - blev sjukt snyggt. Nu är vi "Ombre sisters" dock har hon inte precis likadant som mig, utan hon har sitt röda hår och sen blondare neråt, sjukt snyggt! 

Därefter gick vi och kollade runt lite i affärer som vanligt, haha.. har typ kollat igenom alla affärer här i Borås 100 gånger denna veckan känns det som. Efter det gick vi och mötte upp min kusins flickvän Ellinor för att luncha lite, satte oss på ett mysigt fik här i Borås som heter Tant Grön. Satt där i ungefär 2 timmar och tjötade lite, om Thailand, barn (då hon är gravid), och allt annat mellan himmel och jord. 

Snart ska jag iväg för att besöka min bästavän Sonny och ta någon öl som nydligen flyttat hit, ska bli trevligt att se hur dom bor och fått i ordning det.
 
 
 

 

föräldrarmöte.

Idag har jag vart i skolan och haft "föräldrarmöte"..
Vi har gjort redovisningar i våran seminariegrupp där man är 2 studiegrupper, en grupp är pedagoger och en annan grupp som är föräldrar och ska ställa frågor samtidigt som man har föräldrarmöte som man inte alls är beredd på att få, det var faktiskt jäkligt lärorikt och roligt, man kunde självklart inte hålla sig för skratt ibland heller, det kan jag tycka är bra och nyttigt, att man har roligt under sin studiegång och inte ta allt på fullaste allvar.

Efter skolan var det shopping och fikatid med Josefin,
alltid lika trevligt att prata om allt och ingenting.

Sen var det dags att ta sig till solarieöarna med syrran, bli lite brun.
Ärligt talat så var jag sjukt trött och somnade till i solariet, slappnade av lite för mycket samtidigt som man drömde sig bort till ljuva stränder, men varför inte? Lika skönt det.


Nu vill jag egentligen bara ha lördag..

 

intervju

Ja, ett extrajobb behöver man ju nu när man är studerande för att kunna göra lite roliga saker, det känns som om jag har rullande intervjuer hit och dit. Igår var jag på en, idag ska jag på en, på måndag ska jag på en och den 25:e ska jag på en. Förhoppningsvis så nappar något på mig och vill ha mig som deras medarbetare, det hoppas jag verkligen då jag behöver ett jobb. Vill göra så himla mycket denna sommaren och det siktar jag också på, så jag kommer inte att ge mig. Jag ska ha ett jobb.. nu måste jag göra mig i ordning och sen gå, wish me luck. 

RSS 2.0