Sometimes.


Dreams.

I have a dream.. haha nä skoja. har inte så mycket drömmar.. eller jo kanske, det tror jag alla har egentligen någon liten dröm som man har inom sig någonstans.. och sen drömmer man ju på nätterna såklart, det gör väl alla? Jag kommer verkligen ihåg mina drömmar jag har varje natt.. och ibland känns det faktiskt som om mina drömmar inträffar på riktigt. Det är fan scary.. jävla déjà vu! Tänk om typ mina yxmördar drömmar skulle inträffa, det kanske inte vore så trevligt? Usch, inte för att jag tror det.. men ibland börjar man ju faktiskt fundera.HAHA!

Men ja, ibland kan man få konstiga tankar för sig, att man önskar att man vore längre till exempel. Men sen kommer man tillbaka till det här med att, om jag vore längre så vore det ju faktiskt inte jag. Så fattar egentligen inte varför man tänker så, man ska vara nöjd med den man är. Det är ju så man är skapt, och då är det väl meningen att man ska vara kort och söt. Söt ja, det är en mening jag får höra ofta, "du är så liten och söt" och det är ju positivt så man får väl bara tacka och ta emot! ;) 

Idag har jag i alla fall vart på en andra intervju, det gick som det gick och förhoppningsvis får jag reda på imorgon om jag får jobbet eller inte. Om jag inte får det får jag bara leta vidare, såsmåningom hittar jag väl något roligt. 
Sedan åkte jag hem, tog en powernap tills det var dags för att åka och träffa Sonny och Ronja på Ica Maxi, där vi skulle handla lite till hans släktkalas, åkte hem till dom och dom gjorde i ordning smörgåstårta och tårta och jag stannade hela kvällen tills nyss faktiskt, det var riktigt trevligt att träffa hans mamma, bror, systrar & syskonbarn. 

Sedan har jag funderat hela dagen på midsommar,
mellan allt annat. För det är ju faktiskt midsommar på fredag, herregud vad tiden går fort! Förhoppningsvis så har jag planerat färdigt midsommar och det blir bra, blir nog lite god mat hos mig och lite fest senare på kvällen med fina vänner!
Hur ska ni spendera er midsommar?

Nu ska jag väl sitta här resten utav kvällen och höra tjoande och tjimmande av pappa och hans flickvän när dem kollar på fotboll! Ingen idé att ens följa den skiten, alla skriver ju om det på facebook ändå så man vet hur det ligger till. 


xoxo!! 

20 ÅR

Då var man 20 år, grattis till mig. tack tack! 
 
Hur har jag spenderat min födelsedag kan man undra, ja.. jag har vart på arbetsintervju, sedan så har jag vart på systemet.. Premiär, wooow.. nä men kändes faktiskt inte så värst coolt alltså. Bara det att det är rätt skönt att kunna köpa sin egna alkohol utan att behöva fråga sin syster, mamma, pappa, bror eller någon annan. Utan att man kan göra det alldeles själv. Så jävla skönt måste jag säga. Det jobbigaste med att fylla 20 är väl att man måste börja betala allt, såsom vårdcentralen om man ska dit. Men men, det är väl så med att bli vuxen antar jag. 
 
Annars har jag i stort sett inte gjort så mycket på min stora dag, har kollat lite på gossip girl och käkat för mig själv. Skulle träffat underbara Sonny egentligen, men han kunde inte så vi får ta och ses imorgon då han fyller år, kan ni tänka er att min bästa vän fyller år dagen efter mig?! Då kan vi fira lite ihop, ska hjälpa honom med lite fika innan hans släkt kommer på kalas. 
 
I alla fall, i fredags hade jag jätte trevligt med mina tjejer, vi drack lite vin och spelade shot spel och tjötade som vanligt. Sen i lördags var det dags för mitt 20 års firande, först kom min släkt hit och jag bjöd på tacogratäng, lite fika och såklart dryck! Senare dök mina underbara vänner upp, blev lite förfest innan vi drog vidare på krogen. Det var faktiskt en lyckad kväll, har inte haft så kul på länge! Så tack alla som var med, det var helt underbart! 
 
Men, det tråkigaste idag är inte att spendera sin födelsedag ensam kan jag säga, utan det är faktiskt att det är så trist väder ute tycker jag. Fy fan för Borås.
och i veckan får det bli så att jag köper gummistövlar för nästa vecka hörde jag att det ska regna i Borlänge och det funkar ju inte.. hoppas hoppas hoppas verkligen att väderprognosen ändrar sig. Orkar inte med en vattenfestival, men i värsta fall får det bli så och man får bada i regn.. WIHUUU! 

 
xoxo!!
 
 
 
 
 

Godaste drogen.

Här sitter jag, på bussen med min vaniljlatte vilket är nästan den godaste drogen någonsin, ska alltså till min mamma för att spendera två dagar där.
Det är nämligen så att jag ska träffa två av mina bästa vänner imorgon som bor där vart min mamma bor. Vi ska ha en liten tjej kväll, dricka och tjöta lite.. Det var alldeles för längesedan nu!

Sen på lördag blir det att åka in till Borås igen då min födelsedag ska firas, det blir liiiite stressigt där på lördag, men det är ju jag som valt detta själv så jag får stå mitt kasst! Men de ska nog gå bra i vilket fall.

Men ha en bra torsdag allesammans!

xoxo!!

Just det.

Det höll jag på att glömma bort, jag har ju vart på SWEDEN ROCK ! Var dock inte inne på festivalområdet, utan jag var mer på campingen.. Höll mig till på Rockardise detta året, jag tycker att det var lika bra som gris förutom att man fick behålla sina saker, det var ju ännu bättre! Åkte ju med Jennie, hennes pojkvän och hans två kompisar. Väl där träffade vi dem som vi skulle dela camp med, riktigt trevliga människor! Det var otroligt roligt även fast vi kanske inte hade sån tur med vädret varje dag men vi dog inte för det, vi gjorde det bästa utav situationen. Men, jag vill bara tacka alla personer som var runt omkring en för en riktigt lyckad weekend, jag är jävligt glad att jag åkte dit och träffade nya människor. Ångrar ingenting för en sekund..

Sen jag kom hem har jag vart jävligt trött, har inte orkat göra så mycket mer än att ligga och kolla upp i taket.. haha nä men kolla på film och tv, sedan har jag planerat lite över lördag då jag ska fira min födelsedag lite, fyller ju faktiskt 20 på måndag. Så det blir lite släktkalas på förmiddagen och senare kommer några kompisar hit och det blir lite fest och troligtvis krogen. 

Här får ni några bilder från SRF, dem bjuder jag på!



xoxo!!

weekend.

Idag har jag fullt upp, eller? nja, har väl inte gjort så mycket.. har träffat min mamma, chillat lite, kollat på balen i stan, och nu håller jag på och packar, till vad undrar väl ni.. det är så att jag åker iväg imorgon.. ska på en liten camping weekend med en polare, hennes pojkvän och hans polare. Vart får ni inte veta, HEHEHEH.. eller. det är inte så svårt att lista ut faktiskt! ;) 

I alla fall, är ruggigt trött på en grej som verkar upprepa sig om och om igen.. vet inte vad jag ska göra faktiskt. Det bästa är väl att ignorera det för fullt eller verkligen ta tag i det, men orkar jag verkligen ta tag i saken? verkar ju inte förändras någonting även fast jag försöker. Jo kanske blir bättre för ett tag, men sen går det i samma svacka igen. Kanske ska ignorera det för fullt istället så kanske det kommer till mig automatiskt till slut ändå. Får se hur det blir.. orkar inte tänka på det, so just fuck it. Men var tvungen att skriva av mig lite. 

sen har jag blivit otroligt dålig med det här att äta. Vet inte riktigt vad det är, men har ingen matlust och när jag väl äter så känns det som om jag ska spy.. hoppas jag inte börjar få tillbaka mina gamla matvanor! Det är inge kul att inte kunna äta. Men ikväll ska jag försöka proppa i mig något, ett knäckebröd eller kesella. Det går nog lätt ner får jag hoppas.

Yeyee, ni får ha det så bra. Det ska i alla fall jag ha! Vi hörs när jag kommer hem igen.. förmodligen efter helgen mina söta läsare.

xoxo!


RSS 2.0