Lugn kväll.

Tjolahopp, ikväll är det rätt lugnt.. har inte så mycket ork idag känner jag, men har i alla fall hunnit vara i stan från halv 11 till 16 idag.. skulle först lämna min syster till tåget då hon åker till sina kompisar över helgen, sen blev det att sitta för mig själv en liten stund och dricka lite islatte, sen så mötte jag Ronja och Sonny för att gå runt med dem i knalleland lite, sen skulle Sonny också med ett tåg, och jag och Ronja åkte till stan för jag skulle träffa Josefin och hon skulle till hennes syster.. Jag och Josefin gick runt lite i stan och kollade, hon köpte 2 toppar och ett par jeans, skit snygga! :D sen var hon tvungen att byta skor så vi gick till hennes bil för det... dog nästan för att det har vart så JÄVLA varmt ute idag.

Just det, fick en tidig födelsedags present av min syster också.. en neon rosa BH, tack sis! Vet inte varför men jag är helt inne i en period där jag vill ha neon rosa! då tänker ni att det går ju inte ihop med mitt röda hår, och nej det gör det inte. därför kommer det att ske en liten förändring inom kort! 

När jag kom hem från stan idag mådde jag pyton, vetifan vad som är fel alltså.. men det går väl över.. det är säkert vädret som gör det och att man inte ätit tillräckligt. 

Skulle egentligen pluggat idag, men jag har verkligen inte haft någon ork.. innan jag går och lägger mig måste jag göra ett prov i alla fall! så kul att göra det mitt i natten, men så får det faktiskt bli! 

Imorgon ska jag ut en liten sväng till min farmor och farfars stuga, sen bär det vidare av mot Svenljunga där jag ska på ljusparty och sen förfesta med några vänner, för att sedan dra till krogen! Det kommer bli awesome.

Nu har jag inget mer på hjärnan, men rock on!

xoxo!!

-


sista natten

Japp, då var sista nattpasset här.. för denna gången. Det känns rätt skönt faktiskt, att imorgon vakna när man vill och inte behöva tänka att man ska tillbaka till jobbet på kvällen! Utan då kan jag gå upp lite tidigare och lägga mig och sova tidigare på kvällen så jag sover hela natten sen också! Men kan ju säga att jag ångrar inte ett dugg att jag jobbat dessa 6 nätter för det är så otroligt bra betalt och det är så goa människor man jobbar med, har inte en tråkig stund på rasterna eller när man jobbar. Man kan tycka att det är skit segt att jobba på nätterna men det är det faktiskt inte, jag tycker det är tvärt om, det går fruktansvärt fort! 

Sen är det rätt härligt att se soluppgången, om det nu är någon.. Men nej, nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg. 

Hörs imorgon mina sötnosar!
xoxo

Sommar?

Ja, jag vänder på dygnet helt totalt nu, eftersom att jag jobbar natt så kommer jag hem runt halv 8 och sover till sådär 16 kanske, idag sov jag fan till 16.30, stenhårt.. tills jag blev väckt av arbetsledaren som ringde. Annars skulle jag säkerligen sovit längre, kan ju säga det att jädrar vad jag sov skönt!

Men måste ju säga att vilket skit väder det vart dem senaste dagarna, känns ju verkligen som att sommaren närmar sig.. eller inte! Känns mer som att hösten och vintern är på väg igen. Fast idag ser det rätt fint ut! Hoppas det kan hålla sig såhär nu också, min syster sa att sommaren skulle komma nästa vecka. Vi får väl se om det håller.

Och sen såklart händer en annan grej, jag skulle plugga färdigt för denna terminen och såklart har mitt gratis office paket gått ut och jag måste köpa mig ett för 1080 kr. Dem pengarna har inte jag just nu kan jag ju säga, rätt snålt på den fronten. Och det sämsta är väl att jag har bara 2 uppgifter att göra.. och 2 prov så fyra egentligen. Men jag vet inte om proven är online på sidan eller hur man gör. Har i alla fall mejlat mina lärare och förklarat saken, får se vad dem säger. Annars är det ju rätt kört för mig.. men förhoppningsvis så löser det sig.

istället för att plugga så får jag väl ta och äta någonting och kolla på den gamla goda serien Eva och Adam tills jag börjar jobba igen! 

Vi hörs!

xoxo

Varför plåga sig?

Hallå! Nu vart jag här igen. jag vet att jag sa att jag inte har någon inspiration, men det har jag forfarande inte så.. jag väntar fortfarande på att en kär vän till mig ska fixa min blogg. Men det tar den lilla tid det tar och det står jag ut med eftersom att man inte kan få allt här i världen på en gång!

dem senaste dagarna har jag jobbat natt, från 00-07, och det ska jag fortsätta att göra med hela denna veckan till måndag morgon, jag vet att alla har typ långhelg nu.. och detta pratet om "åh stackars dig som ska jobba" men jag tycker faktiskt inte det är så synd om mig, eftersom att jag själv har valt det och jag tjänar ju bra pengar på att jobba natt plus helg! Jag behöver inte känna all dess ångest som folk har dagen efter dem har vart ute på krogen och gjort åt en massa pengar, istället får jag rullande pengar in på mitt konto! Det tycker jag är rätt skönt.. Så inte synd om mig inte, utan snarare tur för mig som får pengar.. för pengar, det behöver vi alla! 

Jaja, slutpratat om mig..

Istället ska jag komma in på ett ämne, som är rätt vanligt tror jag.. att folk plågar sig själva jämt och ständigt, nu undrar väl ni vad det är jag menar med det, men tänk efter nu. Det finns flera, flera, flera orsaker varför personer plågar sig själva.

Vi kan plåga oss själva genom att vänta, vänta på att något ska hända.. Men varför inte istället göra så att något händer? Gör något spontat istället för att sitta hemma på att vänta, vänta på att någon annan ska ta ett steg, så att du sen kan ta det andra steget. Varför inte ta det första? Våga lite, om du inte vågar i ditt liv.. kommer du vara rädd för alltid att ens försöka våga göra något.. 

Eller.. Varför ens tänka tanken att vi inte är bra som vi är? Varför ens tänka om det är vikten, håret, kläderna, sminket man behöver ändra på?

Varför? Varför ska man plåga sig så hårt?


(Obs! Dessa är bara rena exempel, så få inte för er någonting nu!)

Jag ska väl inte säga att jag aldrig har plågat mig själv, för det har nog alla gjort någon gång! Menar det räcker bara att tänka en negativ tanke så plågar man sig själv.

Jag tycker att man ska skita i alla och köra sitt egna race, men om det leder till att man plågar sig själv kanske man borde ändra sitt race lite, åt något annat håll! Go natural!

pluggpluggplugg..

Yes, nu blir det att plugga, plugga och plugga innan jag kan hitta på något skoj idag. För imorgon ska jag jobba från 16-24. YEY!

See you later.

You won’t believe it’s true..

Skulle egentligen bloggat igår när alla tankar ändå farade runt i mitt huvud, men då skulle det inte gå så bra känner jag.. Plus att jag hade massa plugg att göra igår.. 

Saken är den att, jag måste skriva av mig lite.. men jag vet inte vart jag ska börja. Jag har ju massa tankar i huvudet, som "Vad vill jag med mitt liv?, Är jag påväg mot rätt håll?, Ska jag vända?, Gör jag rätt för att komma dit jag vill komma?, Vill jag ens dit?, Vill jag någon annanstans?, Vill jag ha någon att luta mig mot eller inte?" Just nu har jag inte så mycket koll på vad jag vill, men ändå har jag det. Så jädra svårt att avgöra vart jag står.. Med alla dessa tankar har jag funderat, funderat och funderat och ändå inte kommit fram till något bra val, men jag vet innerst inne vart jag är påväg, så ödet får helt enkelt välja min väg.
Jag mår bra och jag har världens underbaraste vänner och familj, det är väl det som spelar roll egentligen! Jag är lycklig.. även fast jag inte har något som fattas. 

Jag har gjort ett säkert val i mitt liv nu vet jag i alla fall, och det är att ha bokat en utomlandsresa i September.. det ska bli så himla underbart att åka i väg en vecka med underbara människor och bara ha kul! Ta lite semester från det vanliga livet behövs så att man kan njuta av det man faktiskt KAN njuta av. 


Maybe you’re glistening, I see it in your eyes that you’re listening
But do you even understand, I have to let go of your hand
 

RSS 2.0