ÄNTLIGEN!

Så är det vår, eller...? ah men så jäkla skönt väder det har vart typ varannan dag nu.. och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Igår var det visserligen grått och tråkigt väder. Men idag, KABOM! Man ska egentligen inte sitta inne sånahär dagar, men har precis kommit hem från jobbet faktiskt.. och är allmänt trött. 

Just det ja, ni kanske vill ha lite info om vart jag har hållt hus de senaste, kan ju säga att jag har verkligen inte haft lust att sitta här att blogga om ingenting för jag har verkligen haft andra saker att göra och inte haft något bra att skriva. Men kan ju säga det i alla fall, att jag har börjat plugga på distans nu, till Hotellreceptionist så vi får väl se hur det utvecklar sig, förhoppningsvis om lite över ett år har jag ett jobb på ett hotell som jag verkligen trivs på, och nej, INTE i världens skitstad Borås. Det finns inte så mycket utbud här så jag kommer nog rikta mig mer mot lite större städer som Göteborg. För där finns de ju endel.. Men jag tycker ändå det ska bli kul att se om detta har sina förväntningar! 

Sen kan jag också säga att jag har två jobb, jag är konsult för LR Health and beauty systems.. Säljer alltså kosmetika, hudprodukter, parfymer, hårprodukter, aloevera produkter, smycken, rätt mycket i den stilen.. det är absolut inte bara produkter för kvinnor, utan också för män! Det är mer en rolig sak att hålla på med, ser det mer som en hobby.. 
Mitt andra jobb är på Speed, ett bemanningsföretag.. jobbar på lager. Det är inte något att hurra över, men det är ett jobb och det är bra då jag tjänar pengar

Sen vart jag hållit hus, ja.. det kan ni ju allt ta och fundera lite över.. nä men har väl mest spenderat tid med mina vänner & min familj

Men eftersom att ni inte lämnade något efter er, som ni vill veta eller vad jag ska updatera om så får det väl bli mina random inlägg ändå, så får ni tycka vad ni vill.. Men ni hade en chans att önska vad jag skulle skriva om (det har ni forfarande).. så skyll er själva om ni tycker det är tråkigt att läsa min blogg ;)

Nu ska jag ta och chilla lite.. och komma på vad jag glömt att skriva om, för så blir det alltid! haha

Bjuder på en bild från förra veckan då jag och Sonny satt i stan!


xoxo!!

RSS 2.0