nice friend.

Jag sitter och pratar med en god vän på Skype som jag inte brukar prata med så ofta. Sjukt trevligt faktiskt, och han bloggar faktiskt också lite. Hans blogg kan ni hitta här , han bloggar väldigt mycket om hans liv som är en intressant berättelse, så om ni gillar såna bloggar så kan jag rekomendera honom väldigt starkt. Han är även rätt ny i bloggvärlden då han nyss fått upp ögonen över att det kan vara ett bra sätt att uttrycka sig på. Och det är faktiskt jävligt starkt utav honom att berätta om sitt liv, så jag vill ge en massa creeds till dig. Du är en sjukt bra människa och jag ångrar inte en sekund att jag träffat dig.. en vän som dig borde alla ha! 


don't stop believin'.

Har nyss kommit hem från jobbet, är rätt slö idag med tanke på att jag försov mig lite.. hade ställt klockan på halv 11 men kom ändå inte upp.. så sov till halv ett vilket inte var så bra med tanke på att jag börja 13.45.. men men, får hoppas på att jag vaknar lite tidigare imorgon.. det är faktiskt inte så lätt att styra över sin sömn när man har haft en helt annan sömn rytm förra veckan.. får väl se ifall jag får tillbaka den inatt. hoppas! 

Nu blir det väl att kika över vad jag ska äta imorgon på jobbet och sen ta hand om disken och tvätten här i hemmet.. sen blir det nog bara att chilla hela kvällen om inget annat dyker upp.. 

all you need is just a little bit of faith..

x
oxo!!


cleanly.

Hellu my dear friends! 

Igår var det min första dag på telefon på jobbet, det var faktiskt rätt jobbigt för att vara första dagen.. mitt första samtal var väl inte direkt att hurra över kan jag ju säga. haha, hade vart lite enklare ifall jag fått ett lättare som typ nästan alla fick, istället fick jag världens jävla problem.. men men, de löste sig till slut såklart! ;) Är man en expert så är man eller?! Höhö! 

Sen blev det att åka till Lager 157 med min pappas flickvän och min syster, det blev lite köp som ett par shorts, 3 linnen och en mys tröja! Sen körde jag även lite bil med min pappa, och jag är en jävel på att gasa visst, tycker faktiskt att gasen är lite för lätt.. haha, hur kommer jag köra i trafiken tro? 

När jag kom hem från lager igår och hade kört lite bil var jag jädrigt rastlös, så jag kände bara för att göra någoting, och eftersom att min garderob såg ut som ett rent helvete blev det att rensa den.. och eftersom att jag är så löjlig när jag rensar mina kläder själv så sa pappas flickvän att hon GÄRNA hjälper till, så det gjorde hon, ja slutresultatet blev 3 stora svarta sopsäckar med kläder som ska hystas.. Jääävligt skönt om ni frågar mig. När vi ändå var igång med det så blev det även att rensa mitt rum på massa skit och städa, så nu ser mitt rum hyffsat bo aktigt ut i alla fall & min garderob är rätt tom jämfört med innan! 

Nä nu ska jag inte skriva någon jävla novell här.. Har precis kommit hem från jobbet, ska ta en snabb dusch och fixa mig för att sedan dra ut och äta med några från min grupp på jobbet, blir säkert någon drink där också! 

Vi hörs! 



xoxo!!

bad.

Tycker att jag har väääldigt dåligt med besökare här alltså, det går inte riktigt runt. Rätt tråkigt, men de är väl som det är. Får hoppas att jag en vacker dag får lite mer som följer mig! :) 

Idag har jag haft sista dagen på utbildningen, till kundtjänst. Så imorgon börjar jag sitta i telefon, spännande spännande. Det har också vart riktigt jävla bra väder idag alltså, tog på mig för tok för mycket kläder imorse kände jag, så när jag kom hem så slet jag bara av mina kläder och satte på mig ett par shorts. 

Sedan bar det av ner till Knalleland för att kolla lite, med syster och kusinen.Vart ju alldeles för fint väder ute för att sitta inne.
och nu sitter jag här igen, dricker mitt kaffe och väntar på att Life Unexpected ska börja, det är en jävligt bra serie på tv 11 förövrigt. 

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och återgå till allt annat jag håller på med.

What exactly is too much?..

xoxo!! 


the weekend.

Hellu! sitter i soffan och väntar på att solsidan ska börja, så tänkte att jag kunde uppdatera lite om vad som hänt under min helg. 
Jag åkte till min kära vän Caroline, som bor i Jönköping. Det var sist i vintras som vi sågs, så tänkte att det var dags att ses nu och snart flyttar hon till Dallas, vissa har tur. Jag kommer sakna henne så mycket, men jag kommer att hälsa på. En anledning till att åka till USA, äntligen!.. ;) 
Sen så var meningen att jag skulle få henne på lite lyckligare tankar och jag hoppas att jag lyckades, för vi hade det jätte trevligt och hann med väldigt mycket såsom shoppa, färga hår, festa, kolla på the big bang theory, kolla på Harry Potter, fotografera, m.m.  

Man kan säga att jag var ute på "riktigt" för första gången i Jönköping igår, det var riktigt trevligt. Vi var med Carros tre tjejkompisar och först var vi på något ställe som heter Amour, sen var vi på något ställe som heter Centrum. 
Trodde helt seriöst att jag hade spenderat skit mycket pengar på krogen igår, men blev rätt chockad när jag såg att det inte ens var 300 kr. 

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv här och ta det lugnt. Vila upp mig inför morgondagens jobb.

xoxo!!

Bjuder på denna bilden från igår. 
Jag, Carro & Belinda

passport.

Har inte skrivit på ett tag, jag vet. men har haft fullt upp då jag började på det nya jobbet på kundtjänst förra veckan, eller ja.. egentligen har jag inte börjat jobba än men det har vart utbildning och sån skit. Men det verkar helt okej, har hamnat i en bra grupp och så. 

har egentligen inget vettigt att säga, men kände att man kanske får ta och skriva några rader i alla fall så att ni vet att jag lever. haha! 

Har i alla fall hämtat ut mitt pass hos polisen idag, för som ni vet så åker jag till Turkiet den 2a September, ska bli så himla skönt att komma bort för ett tag. Fast sen är det ju ett tag dit också. 
Påtal om att åka iväg, det hade vart fett skönt att ta ett år utomlands, har pratat om detta innan också.. och alltså, nu känns det verkligen på riktigt att jag vill åka iväg. Ska se ifall det går att ordna i höst eller kommande våren eller om något år. Hade vart så underbart att bara åka iväg och jobba eller göra något annat. Vi får väl se :) 

Nu gör jag minsta lilla, försöker komma på något att göra. Det är nästan för fint väder för att sitta inne, men vad gör man inte? finns inte ett skit att göra här i Borås! 

Men i alla fall, ha det så bra! 

xoxo!!

Welcome back.

Hej alla mina små kycklingar! Har ju inte skrivit på ett tag nu, men det är för att jag har vart på Peace & Love festivalen och vart hos min mamma och bara tagit det lugnt för ett tag. Sen så har ju blogg appen inte riktigt fungerat som den ska och jag har inte haft någon dator till hands. Igår hade jag en liten trevlig familjestund då jag först var och shoppade och åt lite med min syster och sen var vi och bowlade med min pappa, hans flickvän, hennes dotter och hennes pojkvän. Det var mycket trevligt, även fast jag kom på sista plats, men de är ju tanken som räknas. Right? Men jag ska försöka lägga upp lite bilder från festivalen när jag har lite mer tid och ork, för just nu är jag påväg till min farmor och farfars stuga för att hjälpa till där lite. Eller ah, kolla på när dem andra hjälper till kanske är de rätta ordet! ;) xoxo!!


RSS 2.0