sensommar.

Vi har verkligen sensommar in i det sista här i Sverige detta året, det är snart September och det är ändå oftast 15-19 ° + ute på dagarna (då det känns som 20 +) förutom på kvällarna då det kyler på rätt bra. Men det är där man gör misstaget, om man ska ut på krogen på en lördagskväll, så tänker man att det räcker nog med ett linne och en kavaj, visst det gör det. På ditvägen, men när man ska hem så fryser man fan häcken av sig, man tänker inte på att hösten börjar smyga sig framåt ändå. Så istället två dagar senare så sitter man med en jäkla förkyldning bara för att man valde att ta kavajen istället för en jacka ut på krogen. - Börja tänka till kanske? nja.

Om man fick välja, hade jag kunnat leva med sommar året runt, men då blir det inte detta mysiga som finns när hösten tittar fram, de härliga höstfärgerna, sitta inomhus under en filt med trevligt sällskap, lite tända ljus och en kopp té.. mysfaktor på stor nivå. Det skulle nog bli ett stort dilemma ifall man fick välja. 
- Nä, nu känns det faktiskt som om jag vill ha höst på riktigt, så att man kan få ta på sig kläder efter väder och inte välja fel kläder för att man kollar ut och det ser molnigt ut. Då väljer man ändå fel för att det är varmt när man kommer ut ändå. 

Nu ska jag börja göra mig i ordning lite smått, för snart kommer Marika från Herrljunga och hälsar på mig en stund! Trevligt värre! :) 



Vi hörs! 

comeback.

Det känns som att man måste skriva lite igen, det var ju ett tag sedan. Jag ska inte skylla på något annat. Men jag har inte haft lusten att blogga eller yttra mig om någonting. Har sysslat med andra saker såsom att umgås med vänner, rest & flyttat. 


Men kommer ni ihåg att jag gjorde högskoleprovet? - Ja, jag kom i alla fall in på högskolan. Så nu väntar jag på att skolan ska börja den 2:a September. Tills dess har jag hunnit med det ena och det andra. 

Jag kan börja med att jag har skaffat mig en liten kissemiss, dem flesta vet det redan. Min lilla Harry, som snart är 20 veckor, busig som få. Ena stunden springer han och klöser och biter på mig, medan andra stunden så ligger han avdäckad jämte mig. 

Sedan har jag slutat på mitt jobb, fått reda på att jag ska börja läsa till förskollärare, vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Det känns verkligen som om jag vet vad jag vill jobba med nu och det känns så himla bra. 

Pågrund utav att jag ska börja plugga nu också så har jag skaffat mig en studentlägenhet i stan, helt nyrenoverad. Det är en underbar känsla att bo själv, så ni som inte bor själva, jag kan säga.. Se fram emot det. Man får verkligen ta och tänka till när man bor själv, det är väldigt mycket att tänka på. Hur man ska klara sig igenom månaden (speciellt om man är fattig student.) Men det är nyttigt att flytta hemifrån, själv. Det är verkligen ett måste i livet att testa på att bo själv. 

Den 2:a Augusti så åkte vi tillbaka till Turkiet, och det var lika underbart där detta året som det var förra året. Träffade en vän där som jag träffade förra året, och vi besökte samma pub som vi var på förra året, blev raggad på av tusen turkar och det var folk som kände igen en. Det var mycket roligt att se att folk verkligen kände igen en från förra året. 

En liten tillbakablick från vad jag har gjort dem senaste månaderna när jag inte skrivit här och jag lovar, att jag kommer bli liiiite bättre på att uppdatera mig själv här nu, speciellt när jag börjar plugga, då kommer jag behöva skriva av mig lite. 



RSS 2.0