the big city.

Hej mina underbara läsare, nu är jag här igen.. just nu sitter jag på ett x2000 till Stockholm med min syster, för att upptäcka världen lite.. haha nä, men tänk om det vore så ;) .. vi ska faktiskt göra ett ärende, som ni ska få se sedan, vissa av er vet säkert vad det handlar om, men inte alla! Eftersom att det tar ett tag att åka tåg till Stockholm så har vi nyss kollat på en film och käkat frukost, det är det som är så bra att ha med sig laptopen på tåget, och speciellt min bästa mac! Jag är vrålnöjd med mitt köp!! 

Just nu så sminkar syrran sig, medan jag sitter och tänker på vilka som egentligen läser min blogg ibland, visst så updaterar jag väldigt sällan nu förtiden, men det är ändå rätt spännande att veta vilka som läser, vet att vissa går in på den mer än en gång per dag.. 
och jag vet att vissa försöker klura ut med vad jag försöker få fram för budskap när jag bloggar mina tankar eller tycken, men det kan ni faktiskt få fundera över, för jag tänker ändå inte förklara för er. Vissa behöver bara skriva av sig, och jag är en utav dem! 

Det enda jag kan säga är faktiskt att jag mår sjukt bra, jag är glad, lycklig och nöjd med mitt liv och tar dagen som den kommer. Jag har underbara vänner och familj som finns där när jag behöver dem, och det är nästan det enda som behövs! Jag begär inte mycket, resten kommer när det kommer.. Är ju trotsallt bara 20 år, och har mer än hälften av livet kvar att leva! Lever dagen i sig som om den vore den sista, och jag är sjukt nöjd över mitt val. :) 

Strong


Jag är så mycket starkare än du, det har jag lärt mig nu! 

I beg your pardon!

Somsagt, jag ber om ursäkt för att jag vart så hemskt dålig på att updatera min blogg.. jag har bara inte haft orken.. nu tänker ni såhär "aja, men så säger hon alltid" .. och okej, jag ger med mig, visst jag har väl orkat, haft tid och haft lust.. men ärligt talat så varje gång jag tänkt att nu fan ska jag blogga, så har jag jämt och ständigt glömt av det.. faktiskt! 

och ja, ni är säkert jättesugna på att se bilder från Turkiet, likaså jag, jag har faktiskt inte själv kollat igenom dem riktigt ordentligt än.. eftersom att jag inte vill längta tillbaka.. haha. men vi hade det så otroligt underbart där borta, och jag kommer definitivt att åka tillbaka, det kan jag lova! Vi hade faktiskt jättefint väder varje dag det var väl sådär 36 grader varje dag om inte mer, och nästan lika varmt i havet! Lovely.. 
I Turkiet så lärde vi känna härligt nya människor, åka in till självaste Alanya city, shoppade massa armband, parfym, 2 par converse och tröjor, satt på en underbar Pub som man bara måste återvända till och massa annat roligt.. och såklart låg vi vid havet och poolen! :D 


Sen jag kom hem så har jag faktiskt jobbat, pluggat och stått i allt som jag missat när jag vart borta.. har även träffat vänner, och flyttat ut min syster! 

Får fortsätta lite senare och berätta vad ni missat i mitt liv, för nu blir det faktiskt lite tv! ;) 



RSS 2.0