a little bit of heaven

Så var det med det.. jag har legat hemma igår och idag med feber.. inte det roligaste när man väl har fått jobb kanske.. Men inte så mycket man kan göra åt det, idag mår jag lite bättre men känner mig fortfarande inte så kry.

Jag såg nyss en film, "a little bit of heaven" .. och jag måste säga att det var den sötaste filmen jag sett.. tanken bara på att det kan hända en själv.. Så ja, det kom la lite tårar då och då! Måste bara säga, ifall ni inte sett den.. så SE den.. ni kommer inte att ångra er.

Nu blir det bara att fortsätta ta det lugnt ett tag, kanske ska hjälpa syster med maten sedan, och sen kanske det händer något annat.. det vet man aldrig!

Bilder på dopet kommer upp någon annan dag på bloggen, idag har jag inte någon vidare ork till det eftersom att dem ligger på min iphone, och då måste jag krångla med det..
För såklart så glömde jag min kamera hemma i söndags, inte så kul.

Nej, nu blir det att dricka upp min c-vitamin och sen göra något helt annat.

Ha en bra dag!

Lördag - första oktober

Hej Hallå, jag vet att det var ett tag sedan jag bloggade... IGEN, men har haft rätt fullt upp med medborgarskolan när jag gick där.. och så har jag faktiskt inte bara haft orken att blogga.. vet inte riktigt varför men det är väl sånt man bara inte pririoterar ibland..
Sen är det faktiskt så att jag har fått ett jobb.. på ett lager denna gången, och det funkar faktiskt utmärkt, mycket mycket bättre än telefonförsäljnings jobb! har jobbat där sen i onsdags och ska få jobba hela nästa vecka också, sen får man se ifall man blir kvar eller inte, man får bara hoppas på det bästa alltså! Behöver ju få in lite inkomst känner jag..

Och jag kan fan inte fatta det, men det är OKTOBER nu, helt sjukt vad tiden går fort.. kändes fan som om det var igår det var juni och jag tog studenten.. Snart kommer väl snön också.. det är NÅGONTING jag inte ser fram emot.. någon som gillar snön?
Jag vet inte, för mig är sommaren bäst, och om jag skulle få välja så skulle jag helst ha sommar året om faktiskt.

Idag ska jag på inflyttnings/födelsedags fest hos kära Sandra. Men dock ska det inte bli mycket för mig ikväll, ska dricka måttligt då jag ska på dop imorgon, kanske inte så bra att komma till en kyrka dagen efter och lukta sprit.
Det är faktiskt mitt brorsbarn som ska döpas imorgon, ja ni hörde rätt.. I somras den 30 Juni så blev jag faster till en liten Liam, han är så söt så, och växer så det knakar också, snart kan han gå och prata.. nää då, men tiden går ju fruktansvärt fort. Jag kommer nog ta endel kort på dopet imorgon, så kanske någon enstaka bild kommer upp ifall man får tillåtelse till det!

Nej, men plikten kallar, nu måste jag kissa.. sen ska jag ta på mig kläder, för sitter bara i morgonrock!

Ha en fin kväll, för det ska bannemig jag ha!


RSS 2.0