Ett tag sedan

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev nu.. men i alla fall, jag skrev ju att jag hade börjat jobba men det var bara test dagar, sen insåg jag att det inte alls är något jag vill arbeta med, sitta instängd i ett rum och ringa hela dagarna.. det är liksom inte alls jag om man säger så!

Så nu har jag börjat på medborgarskolan såkallad vuxenskolan, och det tycker jag verkar jätte bra.. Där hjälper dem en på traven med att hitta ett jobb att förbättra cv & personligt brev. Sen gör man massa självtester och sådant också, det är i alla fall bättre än att bara sitta hemma hela dagarna. Men det är ju så att jag inte riktigt vet om jag vill börja jobba än, jag kanske vill plugga eller åka som au pair liksom! Och då kan man få hjälp med det också genom att snacka med sin coach, ja man får en coach när man går på medborgarskolan också.. Så ja vi får se vad detta tar mig till!

Just nu annars så är allt bara fint, min pappa är i Mexico så jag och syster har på lördag vart hemma i 2 veckor själva.. och det har gått förvånansvärt bra faktiskt. Visst man är lite avis på pappa som har det varmt och skönt, men alla kan vi inte leva i lyx!

Har också börjat på en annan serie, Andra Avenyn.. jag tycker verkligen om den.. det är så mycket drama och ja, kan inte riktigt finna orden! Men man blir helt fast i den, riktigt svårt att slita sig när man börjat faktiskt!




Nog för mig idag
,
Ha en trevlig kväll!

Höst?

Jag tror det börjar bli höst nu.. alla tvprogram som går på hösten börjar mer och mer ha säsongstart nu.. Igår började idol, idag börjar ensam mamma söker, på onsdag börjar bonde söker fru.. ja nu vet ni mer också vilka program jag brukar kolla på.. hahah! men jag gillar faktiskt dem, kan inte beskriva hur eller varför, men det är mysigt på något sätt!

Sen regnar det också.. har regnat hela dagen, så känns mer som höst idag än vad det gjort på länge..
Förövrigt så har jag vart på arbetsförmedlingen idag, och på arbetsintervju.. det gick bra på båda, men så jävla less på att åka till stan 10 för att gå på ett samlingsmöte på arbetsförmedlingen, och sen åka hem igen för att man ska tillbaka dit senare under dagen för att ha möte med handledaren, så ah åkte hem.. käkade frukost och kollade på en film/sov tills klockan var ett då åkte jag ner igen för att jag skulle på intervju halv 2. och sen fick jag gå runt i stan ca en timma innan jag skulle tillbaka till arbetsförmedligen.. men tur som det var  gick de rätt fort och jag var hemma igen. Skönt!
Annars har jag bara tagit det lugnt, käkat mat och kollat på Burlesque.. jag älskar den filmen alltså!

Imorgon ska jag på en arbetsintervju till, får se hur det går. Wish me luck!

Nu blir det att kolla på ensam mamma söker, i år är det med en pappa!

Ha en mysig kväll!

Tänder ett ljus...

Idag är det den 3e September.. vilket innebär att älskade Johan Strömbäck skulle fyllt 20 år idag.. men tyvärr finns han inte med oss idag, så jag tänkte att jag tänder ett ljus för honom idag. Förövrigt ni som inte vet var Johan en underbar människa som var min pojkvän innan han far till änglarna.. han var den finaste människan jag visste och vi hade så roligt tillsammans den tiden det varade. Vi var så förälskade i varandra! Idag älskar jag honom fortfarande, fast inte på samma sätt men minst lika mycket för det. Han kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta och han finns i mina tankar som dag och natt..

Grattis på födelsedagen min finaste ängel, du är saknad av alla! <3



Idag blir det att gå på födelsedagsfest hos min underbara vän Josefin, som förövrigt också fyllt 20. Så jag kommer att göra det Johan förmodligen skulle göra i alla fall, festa med underbara vänner!

Hoppas ni alla har en trevlig dag och kväll, för det ska jag ha.. Och Johan kommer såklart vara med i mina tankar hela dagen!

Love actually

Fredag idag minsann, veckorna går rätt fort ändå! Idag rymmer jag från stan, ska åka till min kära mamma och stanna där över helgen.. Imorgon blir det att gå på lite födelsedagsfest hos Josefin, det ska bli trevligt!

Har precis duschat och tänkte käka lite sen frukost samtidigt som jag tar och kollar på Love Actually.. vet inte vad det är för speciellt med den filmen jag tycker om.. men sen första gången jag såg den har jag alltid tyckt att den är bra ändå. På något konstigt sätt!

Ja, men jag kommer inte att skriva så mycket i helgen.. är somsagt hos min mamma, och deras dator är helseg så jag kommer nog inte sitta där. Men kanske skriver lite på söndag när jag kommit hem igen!

Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha! :)

RSS 2.0