True blood

Kollar på alla säsonger av true blood, en riiiktigt bra serie tycker jag!
Just nu ska jag börja på säsong 3.



Någon mer än jag som sett den och tycker om den?
Om ni inte sett den, SE den..

Fotograf Ala Tina


Sommar 2011

söka söka söka

Ja, har inget bättre för mig idag än att söka massa jobb och skriva in mig på massa bemanningsföretag. Men snart måste jag ta tag i någonting, just dammsuga hela lägenheten.. bara för att pappa ville att det skulle vara snyggt och så när han kommer hem idag. Så får ta tag i det snart tänkte jag.

Helgen var helt awesome, vi var ute i fredags och i lördags.. blev skit packad i lördags. Men OJ vad kul det var, som vanligt ;) .. Jag och Sandra delade på en 70's inte konstigt att det smällde till då! haha. Men var konstigt nog inte bakis igår.. det var nog bara för att jag höll mig till sprit. Annars är jag ju en jävel på att blanda har jag hört.

Nä, nu får jag sätta fart här i hemmet.

Hare fint.

Fredag

Idag är det en såndär dag då allt känns skit. jag vet inte riktigt, men har en illamående känsla inom mig och trivs inte alls.. ingen matlust eller någonting.
Men imorse kändes allt helt bra, jag fattar inte hur något kan vändas bara för en sekund liksom.
Aja, får hoppas på att det försvinner någon gång under dagen i alla fall!

Idag fick min syster reda på att hon börjar jobba på måndag
.. yeeey! kul för henne i alla fall :), nu är det bara min tur.. Igen. Får se när det kommer, jag är ju inne på arbetsförmedlingens sida varje dag och kollar ifall det finns något.. men nee, ingenting fan! Får gå till affärer med mina CV och se ifall det ger något napp.

Jaja, nu ska jag i alla fall slänga mig i duschen. Sen ikväll får jag väl se vad som händer, ingenting antar jag.. får bara sitta här.. och vänta på bättre tider.. hahah! men imorgon blir de kul!

Mm, men hare!

Lönedag

Japp, det stämmer.. idag får alla sin lön. förutom dem som inte har något jobb.. jag känner mig träffad! Men får faktiskt skylla mig lite själv, men ändå inte, för att det finns absolut inga jobb ute, förutom försäljnings jobb och andra jobb som man måste ha års erfarenhet utav. Det är faktiskt jävligt jobbigt.. men men, skulle faktiskt sitta fint med ett jobb som man gillar, som man älskar att gå till varje dag. Att det verkligen känns upp piggande och glatt att gå till jobbet.. Och inte sitta hemma varje dag och tänka, fan vad ska jag göra idag?
Jaja, skulle nog vara skönt med ett jobb över huvudtaget, för då har man liksom något att göra och får pengar för det!

, nu ska jag börja göra i ordning mig lite.. för att sedan bege mig ner till stan, ska träffa min mamma! Får la se vad vi hittar på tills hon åker tillbaka till Svenljunga igen..

Ha det!

Vågar man?

Hallå, vaknade idag utav att min syster säger att hon ska till stan. Jahapp, tänkte jag. vad skulle jag göra sedan, jo Sandra hörde av sig, så det slutade med att jag åkte till stan jag också, för Sandra skulle lämna ett linne och strumpbyxor till mig och hon skulle ändå jobba så. Men innan det så hann vi också ta en latte, vaniljlatte för oss båda blev det och lite tjöt på det. Riktigt fint faktiskt!

Ja, nu är det detta med om man ska eller inte, jag skulle ju faktiskt vilja jobba lite med barn eftersom att jag tycker det verkar så kul. Och sen kom jag och tänka på detta med Au Pair, om det skulle vara någonting?! Men är så osäker på hur man gör, inte självaste arbetet men alltså... Ska man gå en utbildning eller är det bara att köra på liksom!? Eftersom att jag inte hittar så mycket information om det är en utbildning först eller om man bara går på magkänslan.. Någon som vet kan ju kanske säga det till mig, eller ge några råd?
Men det låter faktiskt riktigt intressant, att komma bort ett år och liksom, komma in i en ny kultur och uppleva nya saker.. verkar ju riktigt spännande faktiskt, tycker jag! Isåfall skulle jag satsa på London eller något liknande tror jag.
Men frågan är ju "Vågar man?"



Dagens citat:- "Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv."

hos mamsen!

Ja, lite dålig uppdatering här ja, igår var jag dödsbakis och åkte till min mamma, somsagt.. jag och Sandra var ute i torsdags, vi hade lika kul som vanligt! Var meningen att vi skulle ut idag också, men båda två mår inte så bra, jag har ont i halsen och hon har tappat rösten.. då blir man inte så pepp alls på att dra ut har jag hört. Så det får bli en annan dag så får vi krya på oss.

men i alla fall, är hos min mamma nu hon bor i Svenljunga och hit åker jag oftast för att koppla av när jag inte orkar vara i stan. Men fick ett par nya skor av henne idag, snällt snällt.. dock inga converse som min syster fick, orättvist men ibland kan allt inte vara rättvist minsann. Men mina skor var faktiskt jävligt bekväma! 

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, min syster får besök så vi ska väl kolla på film som bestämt! 
imorgon bär det av till stan igen.. och göra vadå? inte ett piss, ne men det får man väl se vad som händer under nästa vecka. 


Bara för att han är jääääkligt snygg!

Tatueringar

Ja, inatt sov jag riktigt skönt. Vaknade som vanligt rätt så sent, tror faktiskt att jag var rätt trött.
Drömde om döden inatt, inte riktigt min grej.. men ja, drömde att jag förlorade massa vänner och bekanta, inte det roligaste måste jag medge. Och när jag vaknade så var jag fan tvungen att kolla facebook så att det inte stämde.. För det kändes så jävla verkligt! Aja slutpratat om det ämnet, jag tror det kom upp bara för att det faktiskt har gått bort endel nu.. känns som alla bara försvinner sakta men säkert. Ja, men det är ju så.. alla ska vi dö någon gång. Men jag lever nog minst i 100 år till! ;)

Tänkte blogga lite om vad jag tycker om tatueringar och ja lite sånt.. hoppas ni tycker om ämnet.
Jag har ju då två tatueringar, en tingeling på underarmen och lite stjärnor på sidan av magen.. då tänker ni "men ååh, tingeling, varför har du det?" Men då kan ni fråga så får ni svar på denna frågan. För jag har den utav en anledning faktiskt!
Men jag kommer inom en snar framtid att tatuera mig igen, och jag bara läääängtar.. Jag kan säga såhär att det är inte bara jag som har blivit beroende utav att tatuera mig, när man väl känner nålarna tryckas in mot sin hud första gången så kan det göra sjuhelvetes jävla ont, ( för det gjorde det på mig ) .. men sen när man märker att det faktiskt är värt plågan så vill man bara göra om det och om det hela tiden känns det som.. och sen tycker man bara att det är skönt att tatuera sig. Även fast man bör vänta lite innan man gör det, jag menar innan du fyllt 18 och du ser att andra har tatueringar, och du längtar tills den dagen du får göra det.. eller du bestämmer dig för att göra det ändå fast du inte är 18, visst det kan du göra. Men inte på en riktig studio om du inte har föräldrars tillåtelse.. Då måste du göra det hos en privat, och det är inte säkert att det blir som du förväntat dig.. Eller så blir de det. Visst att det är billigare och tatuera sig privat också, jag ska inte säga något för jag har själv tatuerat mig privat samtidigt som jag inte var 18 och inte hade mina föräldrars tillåtelse, eller min mamma visste efter en vecka. Men hon blev inte arg. Men det var 2 månader innan jag skulle fylla 18, innan dess har jag väntat och väntat och väntat..
Tycker egentligen att man bör vänta lite mellan alla sina tatueringar ifall man vill ha många vill säga, jag menar.. tänk ifall du tatuerar dig varje månad, eller varannan månad och bara gör det för att du vill ha det för tillfället.. Hallå, om du ångrar dig sen då? Det sitter där hela ditt liv. Sen om du bestämmer dig för att ta bort den, så kommer du ändå att få ett ärr, ett FULT ärr.. Istället tycker jag att det är bättre att verkligen tänka igenom VAD det är du tatuerar, och att du inte kommer att ångra dig.
Visst, jag kan inte säga något om detta egentligen, min första tatuering är jag inte helnöjd med, men det ser jag ändå som min första tatuering, och den får vara där, det kan jag leva med.. För det är som ett minne sen ändå.
Men ifall du som tatuerar dig en gång i månaden verkligen vill ha det och säger att du inte kommer att ångra dig, fine! Det är ditt val, jag bara säger mina åsikter och det har jag rätt i att göra, MIN blogg, MINA ord.

Nu kanske det blev lite rörigt, men jag hoppas att ni förstår ändå.

Dagens citat:-"Det svåra är inte att göra mästerverk, utan att försätta sig i det tillstånd då man gör ett."

Sista sommartorsdagen

Allting börjar om nästa år, idag är det sista gången för i år.. och det är dags för Smokie att spela på stora torget i Borås.
Det betyder alltså att det kommer vara fullsmockat i stan hela kvällen, vet inte ens om just jag ska kolla på dem, men någonting liknande blir det väl, men jag ska framförallt dricka och umgås med mina fina vänner, en sista sommardag som denna.. Eller höstdag? Ser tyvärr ingen sol ute, det gör mig fan besviken alltså! Skulle vilja ha sommar för ett litet tag till i alla fall.. Detta är sånt typiskt sommar väder, i alla fall i Borås.

Nu såhär dags på morgonkvisten, eller eftermiddag? Så sitter jag och väntar på bättre tider för att orka äta och fixa till mig lite samtidigt som jag sitter och sjunger.. Ja, jag gillar att sjunga, oftast för mig själv!

Nu måste jag faktiskt slita mig, får besök efter tre.

Dagens citat: - "Musik är själens tankar"

Arbetsförmedlingen

Fy vilket väder det är ute idag, regn, sol, regn, sol... kan de inte bestämma sig någon gång? tydligen inte, för någon minut sedan så öste det regn utanför mitt fönster men nu helt plötsligt så regnar det inte en droppe! Detta konstiga sommarväder, eller ska man kalla det för höstväder? Jag blir nästan deprimerad, så fort försvinner sommaren, man hinner ju nästan inte njuta alls.

Jaja, idag så är det arbetsförmedlingen som gäller, har nämligen fått en kallelse. Undra vad dem ska hjälpa mig med idag då. Inte hitta ett jobb i alla fall, även om det vore skönt.. dem kommer säkert säga hur mycket jag ska ändra på mitt cv och så kommer dem säkerligen berätta hur jag ska göra nu eftersom att jag är arbetslös och måste ändå ha pengar, så.. vi får väl se vad det är för roliga krav jag får.

En sak som jag funderar över är, varför är pengar så viktigt egentligen? Men ändå så kostar ALLT här i världen.. Så fort man inte har några pengar, så känner man sig så tom, och tänker "Åh nej, nu kan jag inte göra någonting" t.ex.. men när man har pengar, så vet man inte ibland vad man ska göra med dem.. utan dem bara ligger där i plånkan.
Och jag menar, pengar.. det är bara några mynt och pappersbitar, hur kan det vara värt så mycket egentligen?
Som en 500 lapp, det är liksom en pappersbit det de står 500 på och så är det en gubbe, när man får en sådan i handen när man fyller år, eller flera sådana så blir man extas, typ "WOW, 1500 kr".. att den är värt så mycket men ändå bara är en papperslapp det kan jag inte riktigt förstå..
haha, ja det är lite såna dumma tankar som bara kan komma upp i huvudet lite då och då.
Kan inte ni få idiotiska funderingar ibland?

Dagens citat
- "Pengar gör ingen lycklig men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss."


Ny början!

Hej kom och hjälp mig, undra hur detta kommer sluta tänker ni.. eftersom att jag inte bloggat så mycket från devote. Ja, delvis håller jag med.. och undrar hur detta kommer att gå, men jag ska verkligen försöka.. ge allt jag har för att blogga i alla fall en gång om dagen.

Lite uppdatering för er som inte vet vem jag är då. Mitt namn är Tina Hipsi är 19 år, jag bor i en stad som heter Borås.. förövrigt den regnigaste staden i Sverige. På fritiden tycker jag om att fotografera, lyssna på musik, vara med vänner & familj och såklart festa. Vad vore livet utan en kamera, åka runt med musik i öronen och en vän bredvid sig, hela mitt liv är ju en fest!
Förövrigt så är jag arbetslös, jag funderar på att jobba till i vår (om jag hittar ett jobb).. och sedan plugga, dedär med plugga, det har jag inte kommit på riktigt på just VAD det är jag vill.. men dock skulle det vara jävligt kul att arbeta med barn.. Men somsagt, jag har ett tag till och fundera.

Om jag har glömt någonting, eller om det är något ni undrar om mig.. så var inte rädda för att ställa en fråga! ;)



Välkommen till Blogg.se Tina!



Trallar in lite såhär fint med en bild på mig och säger hej till min Tina som jag precis fixat en blogg till här på blogg.se! Förut var hon en devotare, men de gillar't vi inte! Eller hur? Så stort varmt välkommen till blogg.se Tina! Älskar dig!

RSS 2.0