sunday.

Sköna härliga söndag.. eller inte, för det betyder att det är jobb imorgon. Varför ska helgerna alltid gå så fort? Önskar att det var tvärtom, att man jobbade på helg och hade helg på veckorna, det vore ju skönare.. men de är la bara i drömmar något sådant kan hända. haha!

Helgen har vart helt okej, julfest med jobbet i fredags.. var la inte sådär JIPPIJAY kul. men det dög, och det var la trevligt. Igår var jag skit trött när jag vaknade, tänkte att hur i helvete ska jag orka dricka ikväll igen?! Men se så bra det gick, åkte till Svenljunga, fick god mat av mamma, kollade på Harry Potter och myste till det lite innan min kära vän kom, sedan bar det iväg till Borås där vi hamnade på Harrys tillslut. Mycket trevlig kväll!

Just nu sitter jag och kollar på Ghost Wisperer, och försöker komma på vad jag vill ha från pizzerian... beslutsångest till 100! haha, får nog kolla lite och så får ni ha en trevlig söndag!

no comments.

Jag har haft rätt fullt upp det senaste.. eller inte alls. haha, har bara inte orkat blogga.. Men jag har istället jobbat, pluggat, umgåtts med vänner, och gjort allt annat istället. 

Vad som händer i mitt liv just nu? ja, inte så mycket faktiskt.. går runt och längtar tills jag åker bort för ett slag, då det ska bli så jävla fantastiskt att komma iväg, på lite semester. Det är något jag verkligen behöver, komma bort från vardagen..

I helgen blir det att spendera tid tillsammans med en underbar vän, som jag inte träffat på ungefär ett halvår imorgon så blir det Julfest med jobbet, det lär bli intressant och se hur mycket som kommer krascha.. inte för att jag ska slå på så jävla hårt imorgon, det blir på lördag för min del istället. Och denna helgen är jag ledig från jobbet, sjukt underbart då jag jobbat endel helger nu.. 

Annars är allt toppen med mig! 




Vill verkligen inte att det ska vara såhär längre, jag orkar inte.. varför i helvete måste man vara tjej ibland för? Jag hoppas att allt kommer lösa sig snart, men det märker vi. 


RSS 2.0